NISMO PARADAJZ TURISTI: Momci iz Srbije letovali u Crnoj Gori i zasmejali ceo region (VIDEO)

Autor:

Vesti

30.08.2023

23:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu turističku sezonu će najverovatnije obeležiti diskusije o "paradajz turistima" i njihovom sadržaju torbi ili ručnih frižidera koje nose na plažu.

NISMO PARADAJZ TURISTI: Momci iz Srbije letovali u Crnoj Gori i zasmejali ceo region (VIDEO)

Foto: Tanjug/C. VITOROVIĆ

U popularnom žargonu, dvojica mladića iz Srbije su doslovno "prešla nivo" tokom letovanja. Naime, za vreme boravka na plaži, snimili su video u kojem su predstavili sve što su sa sobom poneli.

Unutar tog frižidera, ali i spolja, pružala se prava gozba. Vino, pršuta, krastavci, masline, trešnje, paradajz, višnje i sir, samo su neki od proizvoda koji su se našli u njihovoj prenosnoj hladnjači.

Dok su udobno zavaljeni sedeli suncobrana, jedan od njih je snimio sve što su poneli, pa i samu plažu gde su uživali.

"Kakvi paradajz turisti... Ima paradajz, ima masline, ima krastavac, ima višnje, ima trešnje, ima pršute, ima sir, znači mi nismo paradajz turisti, mi smo...", rekao je prvi, nakon čega se uključio drugi mladić rekavši "Prehrambeni turisti", nakon čega je prvi kratko rekao; "Jeste".

Za sada nije poznato kada je nastao snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading