NONŠALANTNO SE PARKIRALA PORED GRMA I URADILA NAJGNUSNIJU STVAR IKADA! Građani, besni hoće da je nađu po tablicama - neviđena drama u Borči!

Autor:

Vesti

10.08.2023

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snimak na Tik Toku razbesneo javost.

NONŠALANTNO SE PARKIRALA PORED GRMA I URADILA NAJGNUSNIJU STVAR IKADA! Građani, besni hoće da je nađu po tablicama - neviđena drama u Borči!

Foto: Titkok borcanski_reporter

Neviđen čin neodgovornosti i bahatosti zabeležen je na video snimku koji je nedavno objavljen na TikTok platformi. Na snimku se vidi kako jedna žena bez ikakvog stida parkira svoj automobil pored puta, zatim odlazi do obližnjeg grma, iznosi kesu sa smećem i ostavlja je na obližnjoj livadi, a potom se udaljava kao da se ništa nije dogodilo.

Ovaj postupak je izazvao ogorčenje i negodovanje među građanima, koji su sa nevericom gledali kako se neko tako bezobzirno ponaša prema životnoj sredini i javnom prostoru. Snimak je brzo postao viralan, privlačeći pažnju i izazivajući reakcije korisnika društvenih mreža.

- Treba je naći po broju tablica! Kakva sramota! - bili su neki od komentara.

 

 

Ovakvi incidenti ukazuju na potrebu za većom odgovornošću i svesti o zaštiti okoline među građanima. Nedopustivo je da pojedinci svojim neodgovornim ponašanjem narušavaju čistotu i uređenost javnih prostora, ostavljajući smeće gde god se nalaze. Svi zajedno trebamo raditi na očuvanju prirode i lepote našeg okruženja, kako bismo ostavili bolje nasleđe budućim generacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading