ŽALIMO SE NA VRUĆINE KAO U AFRICI?! Zapanjiće vas mišljenje devojke koja je rođena u Keniji! (VIDEO)

Autor:

Vesti

19.07.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka iz Kenije demantovala Srbe da je vruće kao u Africi. Tvrdi da je još vrelije.

ŽALIMO SE NA VRUĆINE KAO U AFRICI?! Zapanjiće vas mišljenje devojke koja je rođena u Keniji! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Patricia Kaunda

Vrućina

Rekordno visoke temperature u junu i julu širom sveta potvrdila su upozorenja stručnjaka da planeti preti trajno globalno zagrevanje. Temeprature se penju na skali i preko 40 stepeni, a ovaj talas nije zaobišao ni Srbiju.

Po svemu sudeći kraj ovih tropskih vrućina se ne nazire, a mnogi komentarišu da neretko imaju utirsak da su u Africi. Sudeći po uvek toplom vremenu na tom kontinentu, mnogi komentarišu da oni mogu mnogo lakše da podnesu ove temperature. Da li je to istina?

Izgledamo da smo u zabludi, a to nam i pokazuje video devojke iz Kenije, koja je u Beograd došla da se "rashladi", a dočekala je vrelina kao u Sahari.

Svoju muku da se rashladi podelila je sa korisnicima TikToka i tako nasmejala mnoge. A ni komentari nisu izostali.

 


- Ja sam Srbin, ali sam odrastao u Keniji, kada sam se vratio u Srbiju mislio sam da će jedna od prednosti biti lepše vreme, ali sačekala me živa vatra", komentariše jedan korisnik. "I ja sam mislio da će biti umereno toplo, ali ovde je jako vruće", slaže se drugi. "Upravo sam se vratio iz Egipta i mislio sam da će ovde biti hladnije, ali ne znam da li je gore tamo ili ovde - neki su od komantara. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading