Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom katoličkog Uskrsa 2023. godine

Autor:

Vesti

08.04.2023

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika svetska iskušenja nam nedvosmisleno sugerišu da se trajno vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti.

Čestitka ministra za brigu o selu Milana Krkobabića povodom katoličkog Uskrsa 2023. godine

Foto: Milan Obradović

Ministar za brigu o selu i predsednik Partije ujedinjenih penzionera, poljoprivrednika i proletera Srbije - Solidarnost i pravda Milan Krkobabić čestitao je Uskrs beogradskom nadbiskupu Ladislavu Nemetu, sveštenstvu i vernicima koji najveći hrišćanski praznik slave prema gregorijanskom kalendaru.
 
- Neka u svetu bude mir, a u domovima vernika  u vreme najradosnijeg hrišćanskog praznika Uskrsa neka vladaju: ljubav, sreća, radost, sloga i međusobno razumevanje mladih sa starijima i starijih sa mladima.

Velika svetska iskušenja nam nedvosmisleno sugerišu da se trajno vratimo međusobnom poštovanju i međugeneracijskoj solidarnosti, kao najvišim vrednostima koje se rađaju u duhovno zdravoj porodici.

Vernicima koji žive i rade u selima želim ekonomski prosperitet, da udruženi brže dostignu veći kvalitet života i budu značajni činioci u započetom preporodu sela Srbije. I da stalno povećavaju brojnost svojih porodica - da nas na sledećem popisu bude više!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 
 

Komentari (0)

Loading