Kuvamo sa Jovanom Milošević: Salata sa grilovanom piletinom

Autor: Republika

Vesti

20.02.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa TV Hepi Jovana Milošević omiljeno je lice svih koji vikendom dočekuju jutra na kanalu ove televizije. Godinama je poznata kao neko ko ima savršenu liniju, a kako ističe, sve je u radu, treningu i pravoj ishrani. Jovana voli kuvanu hranu, ali priznaje da ne kuva jer nema vremena, pa je tu svekrva koja joj maksimalno pomaže i odmenjuje je u kuhinji kad god treba.

Foto: Srpski telegraf
Srpski kuvar 21. 2 . 2020.

Ipak, poznata voditeljka je za Srpski kuvar stala za šporet i u beogradskom restoranu "Kod dvoglavog orla", Terazije 34, oduševila svojim kulinarskim umećem. Jovana je za naše čitaoce spremila ukusnu salatu sa grilovanom piletinom.

- Ja sam žena koja zna sve da kuva, sva domaća jela, evropsku kuhinju, zdravo, masno, posno, mrsno... Ali se ne poturam u kuhinju, ja sam žena biznismenka i za mene je kuvanje dangubno. Onaj ko je bizmen, ne može ni da kuva. Ipak, moj muž nikada nije gladan jer je tu moja svekrva, koja nam pomaže da ne ostanemo praznih stomaka. Obožavam zdravu hranu, pa kada i spremam nešto, onda to mora da bude zdravo. Recimo, pileće meso na žaru, grilovano povrće, često jedem ribu. Sve vrste salata, bez njih ne mogu. Grašak i boranija su obavezni - otkriva popularna voditeljka.

Ostatk čitajte u našem "najukusnijem" dodatku.

Svakog petka uz štampani primerak Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Srpski kuvar".

U našem dodatku možete naći veliki broj recepata i kulinarskih saveta!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading