SNEG DRASTIČNO OTEŽAO KRETANJE VOZILA! Za neke deonice se naoružati strpljenjem - PAŽLJIVO VOZITE! (FOTO)

Autor:

Vesti

20.01.2024

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mirno prvo jutro vikenda u Beogradu.

SNEG DRASTIČNO OTEŽAO KRETANJE VOZILA! Za neke deonice se naoružati strpljenjem - PAŽLJIVO VOZITE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Jutarnji špic danas je doneo ozbiljne izazove vozačima u prestonici, s obzirom na to da su se nekoliko ključnih saobraćajnica našlo paralisano.

Već od ranih jutarnjih sati, vozači su suočeni s izuzetno usporenim kretanjem na auto-putu kod Plavog Mosta, što se proteže sve do Autokomande. Vozila se pomeraju metar po metar, ostavljajući putnike u neobično dugim kolonama.

Foto: Naxi kamere

Gužva u Beogradu

Na Pančevačkom mostu krkljanac

Slična slika odvija se i na Pančevačkom mostu, gde je situacija jednako izazovna. Na popularnoj kartografskoj platformi Google Maps, ova deonica je od jutros obeležena crvenom bojom, signalizirajući da je na tom području prisutna značajna saobraćajna gužva. Sneg koji je juče počeo padati u gradu izazvao je ozbiljan problem na putevima, dodatno usložnjavajući već izazovan jutarnji špic.

Iako je prohodnost u centru grada očuvana, gužve se beleže i na Brankovom mostu i Autokomandi. Uobičajene jutarnje gužve prisutne su i na Gazeli, gde se vozila kreću usporeno, ali za sada nema potpunih zaustavljanja.

Foto: Naxi kamere

Gužva u Beogradu

Imajte strpljenja i oprezno vozite

Ovaj scenario nije nepoznat Beograđanima, posebno tokom zimskih meseci kada vremenski uslovi mogu biti nepredvidivi. Vozači se pozivaju na dodatni oprez i strpljenje dok se ekipe za održavanje puteva bore s izazovima čišćenja i posipanja soli. Policija takođe apeluje na vozače da prilagode brzinu uslovima na putu i koriste zimske gume kako bi smanjili rizik od nezgoda.

Gradski zvaničnici pozivaju građane da prate obaveštenja i savete vezane za saobraćaj kako bi izbegli nepotrebne zastoje i olakšali svoje jutarnje putovanje.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading