PRESTONIČKE ULICE KRCATE VOZILIMA! Gde god krenete, gužva i kolone - NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! (FOTO)

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

12.01.2024

06:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni ovog jutra Beograd ne zaobilaze gužve.

PRESTONIČKE ULICE KRCATE VOZILIMA! Gde god krenete, gužva i kolone - NAORUŽAJTE SE STRPLJENJEM! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Poput uobičajenog scenarija, glavne saobraćajnice u centru Beograda su danas bile poprište velikih gužvi, što je rezultiralo značajnim izazovima za vozače.

Gužve su zabeležene na ključnim tačkama kao što su Gazela, Brankov most, Pančevački most, Most na Adi, autoput kroz Beograd, kao i pojedine gradske ulice.

Posebno se ističu ogromne kolone vozila na Gazeli i Brankovom mostu, naročito u smeru iz Novog Beograda ka centru grada.

Foto: Naxi kamere

Gužve u Beogradu

Zastoji na Brankovom mostu

Na Brankovom mostu, gužva prouzrokuje formiranje kolona vozila koje se protežu duž Bulevara Mihajla Pupina sve do Palate "Srbija".

Problemi u saobraćaju su takođe primećeni na Pančevačkom mostu u smeru ka centru grada, kao i na Mostu na Adi. Na autoputu kroz Beograd, gužve su prisutne od Zmaja pa sve do Dušanovca, stvarajući otežan saobraćaj.

Foto: Naxi kamere

Gužve u Beogradu

Nemanjina ulica, Ulica Jurija Gagarina i Bulevar Despota Stefana takođe su podložni značajnim gužvama, dodatno komplikujući situaciju u gradu.

Vozače se upozorava na produženo vreme putovanja i poziva na dodatni oprez zbog povećane koncentracije vozila na putevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading