PETAK I KIŠA NAPRAVILI HAOS NA ULICAMA! Ove prestoničke saobraćajnice izbegavajte, jedva se prolazi! (FOTO)

Autor:

Vesti

22.12.2023

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnji špic u Beogradu parališe prometne saobraćajnice.

PETAK I KIŠA NAPRAVILI HAOS NA ULICAMA! Ove prestoničke saobraćajnice izbegavajte, jedva se prolazi! (FOTO)

Foto: naxi kamere/printscreen

Na ulicama Beograda ima saobraćajnih gužvi. 

Tradicionalno, u ovo vreme su najveći čepovi na Gazeli i Pančevačkom mostu, ali je ovog jutra gužva i na Brankovom. 

Takođe, na Autokomandi ima gužve, ali je nešto bolja situacija na ulazu u Boegrad, na auto-putu. Ima koloni na auto-putu kroz Novi Beograd, dok je Plavi most gotovo zakrčen vozilima.

Blago je pojačan saobraćaj i u centru grada, kod Skupštine, a na Novom Beogradu nema neuobičajenih zadržavanja.

Stanje na graničnim prelazima

Prohodnost puteva u Srbiji jutros je dobra a  neradni praznični dani u zemljama zapadne Evrope, uz predstojeći vikend, doneće pojačan saobraćaj i na našim autoputevima, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Prema informacijama Uprave granične policije dobijenim u 5:15 časova, putnička vozila zadržavaju se po 30 minuta na prelazima Horgoš i Šid, na ulazu u Srbiju, prenosi AMSS.

Vreme otežava stanje na putevima

U Srbiji danas pretežno oblačno, u nižim predelima uglavnom s kišom, na planinama sa snegom. Susnežica i sneg se u jutarnjim i noćnim satima očekuju i u brdskim, ali i ponegde u nižim predelima jugozapadne i južne Srbije, gde se usled niskih temperatura pri tlu očekuje i lokalna pojava poledice, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Vetar slab i umeren, na severu i istoku Srbije povremeno i jak, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od -2 do 6, najviša od 4 na jugoistoku do 12 stepeni na zapadu.

U Beogradu pretežno oblačno, povremeno s kišom, koja se očekuje uglavnom ujutro, kao i kasnije posle podne i uveče. Vetar slab i umeren, uglavnom zapadni. Najniža temperatura oko 6, najvisa oko 10 stepeni.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading