OVO ĆE VAS RAZNEŽITI! Mališani iz Niša pokazali koliko su kreativni: Oduševićete se kada vidite ulaz njihove zgrade, deca sve sama napravila (VIDEO)

Autor: D.B.

Vesti

27.12.2023

11:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelep gest mališana iz Niša.

OVO ĆE VAS RAZNEŽITI! Mališani iz Niša pokazali koliko su kreativni: Oduševićete se kada vidite ulaz njihove zgrade, deca sve sama napravila (VIDEO)

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/niskevesti/

Mališani koji stanuju u Ulici Branka Radičevića br. 3 odlučili su da ove godine unesu praznični duh u svoj ulaz, te su ga ukrasili na veoma originalan način. Njihova kreativnost i trud naišli su na oduševljenje kod svih stanara zgrade, ali i prolaznika koji sada svakodnevno zastaju da se dive njihovom radu.


Stanari ove zgrade su se potrudili da ulaz učine posebnim, kombinujući kupljene ukrase sa "domaćim" ukrasima koje su sami napravili ili pronašli u svojim domovima. Kako kaže jedan od stanara, Vladimir Karamijalković, većina ukrasa je plod domaće radinosti, a deca su sa oduševljenjem doprinela stvaranju praznične atmosfere.

 

https://www.instagram.com/reel/C1T3KU1vRW3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0c6ef390-021b-4a42-b64b-3ad7e5a5b019

 


Deca koja žive u ovoj zgradi su se udružila kako bi ulaz učinila šarenijim i veselijim. Njihova želja da se druže i da učestvuju u ukrašavanju ulaza pokazuje veliku dozu zajedništva među njima, a roditelji su podržali ovu inicijativu kako bi deci omogućili da uživaju u prazničnom duhu.


S obzirom na to da su deca uglavnom osnovnoškolskog uzrasta, njihova želja da ulaz učine magičnim za vreme praznika je potpuno razumljiva. Kreativnost i maštovitost koju su pokazali u ukrašavanju ulaza sigurno će učiniti da se osećaju posebno i da sa osmehom dočekaju praznike.


Iako sređivanje ulaza nije koštalo mnogo, za stanare ove zgrade je najvažnije da deca budu srećna i da uživaju u prazničnoj atmosferi koju su sami stvorili. Ovo iskustvo će im sigurno ostati u lepom sećanju, a ulaz u njihovu zgradu postao je omiljeno mesto za okupljanje i druženje za vreme praznika.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading