BOGATO! Evo ko će u Beogradu pevati ispred Skupštine za Novu godinu!

Autor: Sanja Bojanović

Vesti

26.12.2023

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Breskvica nastupa za Novu godinu ispred Skupštine Srbije.

BOGATO! Evo ko će u Beogradu pevati ispred Skupštine za Novu godinu!

Foto: Republika.rs

Beograd će ove godine biti domaćin jednog posebnog dočeka Nove godine, a glavna zvezda večeri biće popularna pevačica Anđela Ignjatović, poznata pod umetničkim imenom Breskvica. Beogradski mediji saznaju da će ona biti glavni izvođač na novogodišnjem koncertu koji organizuje Grad Beograd na platou ispred zgrade Skupštine Srbije.

Kao i svake godine, Grad Beograd priprema spektakularan program za doček Nove godine na otvorenom, ispred centralne zgrade skupštine. Ovaj događaj privlači pažnju velikog broja građana i posetilaca iz drugih gradova, te se očekuje da će i ovogodišnji program biti nezaboravan.

Uoči ovogodišnjeg dočeka Nove godine, predsednik Privremenog organa, Aleksandar Šapić, najavio je iznenađenje u vezi sa tradicionalnim novogodišnjim vatrometom. Umesto vatrometa, novac koji je bio namenjen za ovu svetlosnu atrakciju biće uplaćen društvima za zaštitu životinja. Ova gesta ima za cilj da podrži i pomogne organizacijama koje se bave zaštitom životinja.

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, već godinama osvaja publiku svojim autentičnim nastupima i zaraznim hitovima. Njen dolazak na novogodišnji koncert u centru Beograda sigurno će doprineti nezaboravnoj atmosferi i učiniti da doček Nove godine bude poseban za sve posetioce. 

Grad Beograd, kao i svake godine, priprema se da dočeka Novu godinu na spektakularan način. Ove godine, uz izostanak vatrometa, fokus će biti na muzičkom programu i nastupima poznatih izvođača poput Breskvice. Očekuje se da će platou ispred zgrade Skupštine Srbije biti ispunjen pozitivnom energijom i veseljem, dok će građani i posetioci uživati u nezaboravnom dočeku Nove godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading