GRAD DUHOVA! OVO SE NE VIĐA ČESTO! Puste ulice nakon subotnjeg lumpovanja - zima grize, a Beograđani u toplim krevetima! (FOTO)

Autor:

Vesti

19.11.2023

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema gužvi ni zastoja u saobraćaju, prohodnost mostova i ulica.

GRAD DUHOVA! OVO SE NE VIĐA ČESTO! Puste ulice nakon subotnjeg lumpovanja - zima grize, a Beograđani u toplim krevetima! (FOTO)

Foto: Republika/M. JOVANOVIĆ

Danas, drugog dana vikenda, Beograđani su se odlučili za opuštanje i uživanje u šetnji po prestoničkim ulicama. Stanje na beogradskim ulicama pokazuje da nema gužvi ni većih zastoja u saobraćaju.

Autokomanda, Gazela, Pančevački i Brankov most su prohodni, a na Slaviji se može videti tek poneki automobil. U Takovskoj ulici je blago pojačana frekvencija saobraćaja, ali ništa što bi predstavljalo problem za vozače i pešake.

Foto: Naxi kamere

 


Novi Beograd takođe beleži prohodne ulice, što ukazuje da se Beograđani danas opredeljuju za mirniji i opušteniji vikend. Ovo nije iznenađenje s obzirom na to da su prethodnih dana vremenske prilike bile izuzetno nepovoljne, a sada se konačno ukazala prilika za uživanje u šetnji i odmoru.

Iako je stanje na beogradskim ulicama mirno i bez gužvi, to ne znači da nije bilo zanimljivih dešavanja. Naime, danas su proslavljena dva značajna datuma u našoj istoriji - Dan primirja u Prvom svetskom ratu i Dan Republike Srbije. Ovi praznici su sigurno doprineli tome da se Beograđani danas opuste i uživaju u odmoru i šetnji.

Foto: Naxi kamere

 

U svakom slučaju, danas je pravi dan za uživanje u prestoničkim ulicama i zaboravljanje na svakodnevne brige i obaveze. Takođe, ovo je odlična prilika da se iskoristi vreme sa porodicom i prijateljima i da se napune baterije za predstojeću radnu nedelju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading