SENZACIJA NA SAJMU KNJIGA: Opleli KOLCE usred gužve! (VIDEO)

Autor:

Vesti

28.10.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograd je bio svedok neviđene scene na ovogodišnjem Sajmu knjiga - kolo usred gužve!

SENZACIJA NA SAJMU KNJIGA: Opleli KOLCE usred gužve! (VIDEO)

Foto: TVITER, ZORAN NEMANJIĆ / SCREENSHOT

 Dok su posetioci obilazili štandove, dve harmonike su se začule, a grupa od sedmoro-osmoro ljudi je započela igru koja je izazvala opštu pometnju među prisutnima.

Ovaj neobičan događaj se brzo proširio društvenim mrežama, izazivajući različite reakcije. Mnogi su osudili ovaj potez, tvrdeći da nije primereno igrati kolo na Sajmu knjiga.

"Od svega se cirkus pravi", "Ima boljih mesta za kolo", "Metafora duhoklonuća Srbije" - samo su neki od negativnih komentara koji su se mogli pročitati na Tviteru.


Ipak, bilo je i onih koji su podržali ovu akciju, smatrajući da je kolo deo srpske tradicije i kulture. "Ovo je Srbija", "Bolje je da igraju kolo, nego da se glupiraju za TikTok", "Sve prolazi, samo kolo ostaje" - glasili su komentari onih koji su se našli na strani igrača.

 

 


Organizatori Sajma knjiga su ostali iznenađeni ovim neočekivanim događajem, ali su istakli da su otvoreni za različite vrste kulturnih izraza. Ipak, ova scena će zasigurno ostati upamćena kao jedan od najneobičnijih trenutaka u istoriji Sajma.

Svi koji su prisustvovali ovoj neobičnoj igri su se složili da je ovo bio jedan od najlepših trenutaka na Sajmu knjiga. Njihovo kolo je izazvalo osmehe na licima mnogih posetilaca, koji su se zastali da bi ih posmatrali.

Iako su mišljenja podeljena, jedno je sigurno - ova neobična igra kola na Sajmu knjiga će ostati upamćena kao trenutak koji je izmamio osmehe i pokrenuo diskusiju o tome šta je primereno na jednoj od najvažnijih kulturnih manifestacija u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading