OPŠTI KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA! Pokušajte da izbegnete ove delove, prestonica paralisana, a automobili mile - evo gde je najalarmantnija situacija

Autor:

Vesti

29.09.2023

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U glavnom gradu već se stvaraju gužve na određenim saobraćajnicama.

OPŠTI KOLAPS NA ULICAMA BEOGRADA! Pokušajte da izbegnete ove delove, prestonica paralisana, a automobili mile  - evo gde je najalarmantnija situacija

Foto: naxi .rs

U Beogradu na pojedinim saobraćajnicama već se stvaraju ogromne gužve, a trenutno je najalarmantnija situacija je na Gazeli i na Trgu Nikole Pašića gde su već uveliko primetni zastoji.

Ništa bolja situacija nije ni na auto-putu Novi Beograd gde vozila mile. Razlog tome je verovatno i situacija koja se dogodila baš u ovom delu grada kada se zapalio automobil marke "porše", koji se kretao u pravcu Gazele sa Novog Beograda.

Upravo zbog ove nezgode na ovom delu auto-puta Beograd-Zagreb u pravcu ka Gazeli, formiraju se velike kolone. 

Kako biste se izbegli ovakvi problemi u saobraćaju ili smanjili vreme provedeno u gužvama, možete razmotriti nekoliko opcija:

Korišćenje javnog prevoza: Ako je moguće, javni prevoz može biti brži i efikasniji način da se izbegne gužva i stigne do odredišta.

Korišćenje alternativnih puteva: Ako poznajete alternativne rute koje nisu toliko opterećene saobraćajem, možete razmotriti njihovo korišćenje.

Prilagodite vreme putovanja: Pokušajte putovati van špica, ako je to moguće, kako biste izbegli najveće gužve.

Upotrebite aplikacije za praćenje saobraćaja: Postoje različite aplikacije i veb stranice koje pružaju informacije o trenutnom stanju u saobraćaju i predviđaju najbolje rute za putovanje.

Krenite ranije: Pokušajte da krenete iz kuće nešto ranije kako biste izbegli najveće gužve.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading