CENTAR GRADA BEZ VODE ZBOG RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI: Evo KOJI deo Beograda je sledeći, proverite da li je vaša adresa na spisku!

Autor:

Vesti

23.08.2023

12:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom tokom oba dana obezbeđene su auto-cisterne.

CENTAR GRADA BEZ VODE ZBOG RADOVA NA VODOVODNOJ MREŽI: Evo KOJI deo Beograda je sledeći, proverite da li je vaša adresa na spisku!

Foto: Republika

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na teritoriji beogradske opštine Stari grad danas su od osam sati ujutru, i sve do osam sati uveče građani više centralnih beogradskih naselja.

Kako je navedeno u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", voda će biti isključena danas od osam ujutru, pa sve do osam sati posle posle podne potrošačima u ulicama Vlajkovićeva, od Trga Nikole Pašića do Svetogorske, u Kondinoj od Kosovske do Svetogorske, Majke Jevrosime, od Vlajkovićeve do Nušićeve, i u Kosovskoj od broja 35 do Nušićeve.

Foto: Republika

Autocisterna

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom, kako kažu u ovom gradskom preduzeću, tokom oba dana obezbeđene su auto-cisterne. Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Ko je danas bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, u sredu će od 08.30 do 18.00 sati bez vode ostati potrošači u Ljubostinjskoj ulici, od Niške do Požarevačke ulice.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj telefona 11-0-11 ili na besplatni broj 0800 11-00-11 za sve pozive iz fiksne telefonije, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na internet adresi www.bvk.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading