OGLASIO SE MUP - OBAVLJENE SU PRETRAGE: Poznato sve o dojavama o postvaljenim bombama u Beogradu!

Autor: Republika

Vesti

31.10.2022

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dojave o postavljenim bombama su bile za Studentski Dom na Bulevaru Kralja Aleksandra u Beogradu i još desetak mesta.

OGLASIO SE MUP - OBAVLJENE SU PRETRAGE: Poznato sve o dojavama o postvaljenim bombama u Beogradu!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ

Policija, dojava o bombama

Nakon obavljenih policijskih pretraga Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je Tanjugu da su današnje dojave o postavljenim bombama na više mesta u Beogradu bile lažne.

Dojave su bile za Studentski Dom na Bulevaru Kralja Aleksandra, tržni centar "Usće" na Bulevaru Mihajla Pupina, zgradu Rektorata Univerziteta, Filozofski fakultet, KBC Zemun, te dve kladionice.

Kako je ranije već pisano, uz dojave o bombama upućene su i pretnje.

Da podsetimo, danas su upućene nove jezive dojave o postavljenim bombama na 12 lokacija širom Beograda.

Kako je dojavljeno, devet bombi je navodno bilo postavljeno u Studentskom Domu na Bulevaru Kralja Aleksandra, jedna u Ambasadi Belorusije (Deligradska 13), 17 bombi u Tržnom Centru Usće na Bulevaru Mihajla Pupina, dve bombe u KFC na Studentskom Trgu, devet na Aerodromu Nikola Tesla (od toga četiri na parking ispod civilnih automobila), šest bombi u TC Delta City u Ulici Jurija Gagarina, jedna bomba na Filozofskom Fakultetu na drugom spratu, četiri bombe u zgradi Rektorata, dve na Umetničkom univerzitetu na Kosančićevom vencu 29, tri u Zemunskoj bolnici na Vukova 9, jedna bomba u kladionici Meridianbet u Gandijevoj 76a, dve u kladionici Meridianbet na adresi Narodnih Heroja 30.

U pretećoj poruci, koja je stigla na adrese više beogradskih redakcija, koristile su se uvredljive reči na račun novinara, kao i državnog vrha Srbije.

Uz uvrede poput one da "ste Putinov trojanski konj u Evropi", kao i pretnji, navodilo se da će "biti krvi do lakata".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading