Rade punom parom: Vojvodina predstavila čak deset pojačanja!

Autor:

Sport

17.07.2018

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina je pred velikim brojem medija i prijatelja kluba promovisali u SC "Vujadin Boškov" čak desetoricu pojačanja za novu sezonu, među kojima su neki tokom karijere nosili dresove Partizana i Panatinaikosa...

RepublikaFoto: Starsport
Vojvodina spremna za novu sezonu

U prisustvu rukovodilaca i menadžmenta kluba, javnosti su zvanično predstavljeni Aranđel Stojković, Aleksandar Mirkov, Nemanja Milojević, Milan Đurić, Ismael Fofana, Lazar Đorđević, Damir Zlomislić, Diamantis Huhumis, Daniel Graovac i Filip Starič, koji su zadužili crveno-bele dresove i u predstojećoj sezoni biće na raspolaganju šefu stručnog štaba Aleksandru Veselinoviću za sve ono što predstoji "Staroj dami" iz Novog Sada.

Prisutnima se obratio i predsednik kluba Dušan Vlaović, koji je izrazio zadovoljstvo zbog dolaska velikog broja kvalitetnih igrača, ali je napomenuo i da se prelazni rok na ovom nije završio.

– Kao što znate, uz finansijsku konsolidaciju kluba, osnovni cilj ove uprave bio je i konsolidacija igračkog kadra, odnosno stvaranje preduslova za rezultate kakvi dolikuju imenu FK Vojvodina. Ovaj posao smo počeli zimus dovođenjem četvorice novih igrača, ali se ispostavilo da to ni izbliza nije dovoljno, pa smo, u saradnji sa gospodinom Veselinovićem i njegovim saradnicima, još pre dva meseca tačno znali na kojim pozicijama i kakvi igrači su nam potrebni. Ovaj prelazni rok nije bilo jednostavno završiti i to iz više razloga, a ključni je taj što on traje veoma dugo, čak do kraja avgusta, pa je bilo teško dogovoriti se sa igračima o njihovom angažmanu već na samom početku, što je potpuno razumljivo. Međutim, osim u slučaju jednog ili dvojice fudbalera, ipak smo uspeli da postignemo dogovor sa svima sa kojima je to bilo planirano - izjavio je Vlaović.

Navijači Vojvodine će pojačanja imati prilike da vide na delu na otvaranju domaćeg prvenstva u petak od 20 časova kada na stadion "Karađorđe" dolazi Mladost iz Lučana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading