Ikardi ne ide u Rusiju zbog Mesija?

Autor:

Sport

12.05.2018

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši argentinski golgeter Ernan Krespo smatra da je Mauro Ikardi nenadmašan napadač u šesnaestercu, ali da neće biti član reprezentacije Argentine na Svetskom prvenstvu, jer nije prijatelj Lea Mesija.

Ikardi je najbolji strelac u Seriji A

- Koliko mogu da vidim sa strane, a mislim da ne grešim, Mauro nije u kombinaciji, jer nije u prijateljskim odnosima sa Mesijem. Moja voljena selekcija se gradi oko jednog čoveka i kruga njegovih ljudi. Ikardi nije u tom krugu, pa nažalost neće ići na Svetsko prvenstvo. To je užasna greška. Argentini je potreban takav igrač - rekao je Krespo.

Ikardi je prvi strelac Serije A, sa 28 golova na 32 utakmice, sa samo 25 godina već je postigao 109 pogodaka u elitnom rangu, na samo 188 mečeva...

- On je najbolji napadač posle Mesija i Ronalda, a ubedljivo je najopasniji u šesnaestercu. Kada je pred golom pretvara sve. Niko nema takav osećaj, za mene je on najbolja klasična devetka na svetu. Koristi obe noge, brzo reaguje, dobro igra glavom... Iguain i Aguero imaju neke druge kvalitete, ali nisu toliko opasni kao Mauro. Njemu je ponekad dovoljan jedan kontakt da ga  pretvori u zlato - rekao je Krespo, bivši napadač Parme, Lacija, Intera, Čelsija i Milana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading