LUKAS SILOVAO ZOI (17), UBIO, PA SLIKAO NJENO BEŽIVOTNO TELO: Evo na koliko je osuđen!

Autor:

Svet

23.04.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lukas je bio pušten iz pritvora u oktobru 2022. godine nakon što je žalbeni proces trajao samo 57 dana u 22 meseca pregovaranja.

LUKAS SILOVAO ZOI (17), UBIO, PA SLIKAO NJENO BEŽIVOTNO TELO: Evo na koliko je osuđen!

Foto: Društvene mreže

Sud u nemačkom Frankentalu doneo je odluku o osudi Lukasa V. na 10 godina zatvora zbog ubistva 17-godišnje Zoi 2020. godine. Lukas je u vreme zločina imao isti broj godina kao i žrtva, a njegovo ponašanje nakon zločina ostavilo je javnost u šoku. Nakon što je napao, silovao i zadavio Zoi, Lukas je pobegao kući, istuširao se i večerao kao da se ništa nije desilo, prema rečima svedoka.

Lukas je bio pušten iz pritvora u oktobru 2022. godine nakon što je žalbeni proces trajao samo 57 dana u 22 meseca pregovaranja. Ova odluka Višeg regionalnog suda u Cvajbrikenu izazvala je negodovanje širom Nemačke. Međutim, mesec dana kasnije Lukas je ponovo bio u pritvoru zbog novih saznanja o njegovom ponašanju.

Foto: Društvene mreže

Lukas V.

 

Istražitelji su otkrili Lukasovu istoriju razgovora sa drugom ženom, koja je otkrila da je stupio u kontakt sa njom kako bi je seksualno iskoristio, te da je planirao nasilje i vezivanje. Javni tužilac Hubert Strober je istakao da je Lukasovo ponašanje bilo manipulativno, te da je postojao strah da bi mogao da ubije ženu ako ne ispuni njegove želje, što je opravdalo razlog za pritvor zbog opasnosti od ponavljanja zločina.

Republika

Foto: Društvene mreže

Zoi

 

Lukas je upoznao Zoi preko četa na internetu i ubedio je da se nađu na jezeru, gde ju je napao, silovao i zadavio. Nakon što ju je napao, slučajni prolaznik je pronašao Zoi i uspeo je da je reanimira, ali je ona, nažalost, preminula sledećeg dana zbog teškog oštećenja mozga.


Pored optužbi za ubistvo, Lukas je takođe optužen za zlostavljanje dece i seksualne odnose sa devojčicama koje imaju ispod 14 godina, što dodatno baca svetlo na njegovu opasnu prirodu i potrebu za adekvatnim pritvorom radi zaštite javnosti

(Bild)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading