UKRAJINCI RAKETAMA NAPALI RUSKI BROD KOD SEVASTOPOLJA: Prštalo u vazduhu, a onda je došlo do obrta

Autor:

Svet

21.04.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oružane snage Ukrajine neprestano pokušavaju da napadnu brodove Crnomorske flote, kao i grad Sevastopolj i glavnu bazu u tom gradu

UKRAJINCI RAKETAMA NAPALI RUSKI BROD KOD SEVASTOPOLJA: Prštalo u vazduhu, a onda je došlo do obrta

Foto: printscreen/Telegram/RT

Ruske snage odbile su raketni napad na jedan od ratnih brodova ruske ratne mornarice kod Sevastopolja, saopštio je guverner Krima Mihail Razvožajev na svom Telegram kanalu.

"Jutros su ruske snage na jednom od ratnih brodova odbile napad protivbrodskom raketom", napisao je Razvožajev i dodao da je zbog krhotina koje su padale izbio manji požar koji je ubrzo ugašen, prenosi RIA Novosti.

Istovremeno, guverner je pozvao građane da veruju samo informacijama iz zvaničnih izvora.

Oružane snage Ukrajine neprestano pokušavaju da napadnu brodove Crnomorske flote, kao i grad Sevastopolj i glavnu bazu u tom gradu.

Generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg priznao je da ukrajinske trupe za ove napade koriste NATO rakete.

Pored toga, prema pisanju lista Tajms, načelnik generalštaba britanske vojske admiral Toni Radakin lično je pomagao zvaničnom Kijevu u izradi strategije za napade na ruske brodove.

Kad smo kod Rusije, broj stambenih zgrada u Rusiji pogođenih prolećnm poplavama nastavlja da pada, smanjivši se za 978 u poslednja 24 sata na 15.280, izjavio je danas izvor iz operativnih službi.

"Trend pada broja poplavljenih stambenih objekata širom zemlje traje treći dan zaredom. U jutarnjim satima 21. aprila njihov broj je iznosio 15.280 u 187 naselja i 173 parcela, što je za 978 manje u odnosu na subotu ujutro", rekao je on za TASS.

I dalje se nastavlja trend pada broja domaćinstava pogođenih poplavom, dodao je izvor.

"Trenutno je poplavljeno 29.735 parcela, što je za 1.406 manje u odnosu na juče", rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading