BEBA OŽIVELA POLA SATA PRE SVOJE SAHRANE! Lekari kažu da se ovo dešava jednom u pet miliona slučajeva, a evo šta porodica tvrdi... (VIDEO)

Autor:

Svet

16.04.2024

21:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neposredno pre polaska na groblje, rođak je primetio da beba pomera glavu, što ih je sve šokiralo i navelo da odmah reaguju.

BEBA OŽIVELA POLA SATA PRE SVOJE SAHRANE! Lekari kažu da se ovo dešava jednom u pet miliona slučajeva, a evo šta porodica tvrdi... (VIDEO)

Foto: Printscreen/Youtube/ SNT Paraguay

U neverovatnom medicinskom slučaju koji je šokirao mnoge, beba koju su lekari proglasili mrtvom na rođenju, oživela je 30 minuta pre svoje sahrane. Devojčica je rođena u paragvajskom gradiću Minga Guazu, nakon što je majka dobila komplikacije u sedmom mesecu trudnoće i carskim rezom je dovedena na svet.

Iako su lekari odmah proglasili bebu mrtvom, članovi porodice su doživeli iznenađenje kada su primetili da beba iskazuje vitalne znake neposredno pre sahrane.


Ignacio Medina, otac devojčice, izjavio je za lokalni kanal Telefuturo da je telo bebe bilo ljubičasto kada su je predali porodici, što je samo dodatno potvrdilo njihovu tugu i očaj. Međutim, neposredno pre polaska na groblje, rođak je primetio da beba pomera glavu, što ih je sve šokiralo i navelo da odmah reaguju. Nakon što su primetili da joj srce i dalje kuca, odveli su je u bolnicu gde se sada nalazi na intenzivnoj nezi.

Federiko Šrodel, direktor regionalne bolnice Siudad del Este, nije isključio mogućnost da se radi o katalepsiji, medicinskom stanju koje može dovesti do privremenog gubitka vitalnih znakova. Pablo Lemir, direktor državne Forenzičke medicine, takođe je objasnio da bi ovo mogao biti slučaj katalepsije, što se retko dešava - jednom na svakih pet miliona porođaja.


Rodbina bebe veruje da je ovo bila "božanska intervencija" i da je devojčica ustala iz mrtvih zahvaljujući čudu. U znak zahvalnosti, planiraju da je nazovu Milagros de Hesus, što na španskom znači "čudo Isusa".

Ovaj neobični slučaj izazvao je šok i divljenje u lokalnoj zajednici, dok medicinski stručnjaci nastavljaju da istražuju fenomen koji je doveo do ovog neverovatnog preokreta.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading