UBIO ZETA, PA PRESUDIO I SEBI: Teška porodična tragedija! Muškarac sumnjao da mu ćerka RADI OVO iza leđa, pa uzeo pušku u ruke

Autor:

Svet

02.03.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stravičan zločin, kažu komšije, mogao je da se predvidi

UBIO ZETA, PA PRESUDIO I SEBI: Teška porodična tragedija! Muškarac sumnjao da mu ćerka RADI OVO iza leđa, pa uzeo pušku u ruke

Foto: shutterstock

Šezdesetčetvorogodišnji Grk iz Nikeje ubio je svog zeta (39), a zatim je počinio samoubistvo.

Ćerka je, došavši kući otkrila prvo telo svog oca, a onda i muža, nakon čega se onesvestila od bola. Potom je pozvala policiju.

Prema prvim izveštajima policije, hici iz kuće čuli su se jutros oko 8:30 kada je muškarac pucao iz dvocevke u svog zeta. Potom je smrtno upucao i sebe.

Kako prenose grčki mediji, stravičan zločin je počinio jer je sumnjao da ćerka i zet kriju njegovu bivšu ženu od koje se razveo.

Takođe, krivio ih je što se uopšte razveo od žene.

Pre nekoliko dana, tačnije 24. februara, 69-godišnji muškarac je upucao svog 57-godišnjeg zeta na području Agije Varvare.

Talas porodičnih tragedija zapljusnuo je Grčku ove godine. Pored ova dva nemila događaja, širom zemlje se od početka 2024. godine dogodilo još devet sličnih zločina.

Ipak, najviše pažnje sveta privukao je zločin iz brodarske firme u koju je ušao pre mesec dana bivši radnik koji je u rancu prokrijumčario oružje kojim je smrtno ranio svoju nekadašnju šeficu ali i jednog kolegu.

Potom je i on, kao i Grk iz Nikeje iz ovog teksta presudio sebi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading