FATALNI OKRŠAJ POLICIJE I SUDANCA U 19. ARONDISMANU: Policija u Parizu usmrtila muškarca koji je pretio kuhinjskim nožem!

Autor:

Svet

17.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska policija je sinoć intervenisala u 19. arondismanu Pariza, usmrtivši muškarca poreklom iz Sudana, koji je pretio mesarskim nožem. Incident se dogodio oko 3 sata ujutru, prenose francuske medijske kuće.

FATALNI OKRŠAJ POLICIJE I SUDANCA U 19. ARONDISMANU: Policija u Parizu usmrtila muškarca koji je pretio kuhinjskim nožem!

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Muškarac, star oko 40 godina, ignorisao je apele policije da spusti oružje, dok je nošenje mesarskog noža i pokazivanje "pretećeg" ponašanja dovelo do fatalne konfrontacije.

Policija je čoveku, starom oko 40 godina, koji je nosio mesarski nož i pokazivao "preteće" ponašanje, tražila da spusti oružje, prvo na francuskom, a potom i na engleskom, saznaje BFMTV iz policijskog izvora i tužilaštva.

Kako navode francuski mediji, četiri policajca su pucala u muškarca kada je on zamahnuo nožem prema njima.

Kako je izjavilo parisko tužilaštvo za list "Le Figaro", četiri policajca su otvorila vatru u više navrata kako bi se suprotstavili pretnji. 

- Prema prvim informacijama, četiri policajca upotrebila su oružje dvadesetak puta - rekli su iz pariskog tužilaštva za "Le Figaro".

Hitna pomoć je pružena napadaču nakon ranjavanja, ali nažalost, on je preminuo na licu mesta.

Četiri policajca su prebačena u bolnicu radi lekarskog pregleda.

Parisko tužilaštvo je dodalo da napadač nije imao prethodne krivične evidencije.

Otvorene su dve istrage radi rasvetljavanja okolnosti ovog tragičnog događaja, prenosi Telegraf.

Prva se odnosi na "pokušaj ubistva sa namerom protiv osobe koja ima javna ovlašćenja", dok se druga bavi "namernim nasiljem od strane policajaca koje je dovelo do smrti bez namere". Druga istraga je poverena Generalnom inspektoratu nacionalne policije kako bi se obezbedila nepristrasna analiza ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading