PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA (14) KOJU JE CELA DRŽAVA TRAŽILA! Njena majka policiju NAVELA na ključni trag, muškarcu će se suditi za SVA ZLODELA!

Autor:

Svet

02.02.2024

22:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uspela da uđe u trag osumnjičenom.

PRONAĐENA NESTALA DEVOJČICA (14) KOJU JE CELA DRŽAVA TRAŽILA! Njena majka policiju NAVELA na ključni trag, muškarcu će se suditi za SVA ZLODELA!

Foto: Van Buren County Sheriff's Office

Foto: Van Buren County Sheriff's Office

Četrnaestogodišnja devojčica Ela Džouns iz Vašingtona, koja je nestala iz Maunt Vernona pre skoro mesec dana, pronađena je u Mičigenu u četvrtak.

Policija je uspela da uđe u trag osumnjičenom, identifikovanom samo kao Kit (30) tako što su istražili istoriju "ride share" servisa u toj oblasti pošto su saznali da je tinejdžerka možda otišla iz svog doma koristeći "ride share" vozilo, 5. januara, navodi Fox news.

Trag vožnje dovela policiju do osumnjičenog u Mičigenu

Srećom, Maunt Vernon ima ograničene "ride share" opcije pa je policija uspela da locira vožnju koju je devojčica koristila. Kit je naručio vožnju za nju do svoje adrese u Saut Hejvenu u Mičigenu.

Presrećni roditelji i moguće optužbe osumnjičenom

Devojčicini roditelji bili su presrećni kada im je javljeno da im je ćerka pronađena. Kako navodi policija, osumnjičeni može da bude optužen za drugostepeno kidnapovanje jer je prevezao devojčicu preko državne granice. Njena majka ispričala je ranije da je tinejdžerka komunicirala sa starijim muškarcem na društvenim mrežama, pre nego što je nestala iz svoje kuće 5. januara.

Moguće optužbe i dalje na stolu

U Mičigenu, Kit Friksen, može da bude optužen za prvostepeni seksualni napad, neregistrovanje u registar seksualnih prestupnika, kao i za doprinos delinkvenciji sa deccom. Policija i dalje radi na slučaju.

(Fox news)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading