ODVELA NAJBOLJU DRUGARICU NA PLANINU I ZA DEVET MILIONA EVRA JE UBILA: Ovakvu kaznu ni u snu nije očekivala

Autor:

Svet

15.02.2024

13:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojci je novac bio neophodan te je rešila da prihvati neverovatno rizičnu ponudu

ODVELA NAJBOLJU DRUGARICU NA PLANINU I ZA DEVET MILIONA EVRA JE UBILA: Ovakvu kaznu ni u snu nije očekivala

Foto: youtube.com/CBS Evening News

Amerikanka Denali Bremer pristala je da za devet miliona evra ubije tada nepoznatu devojku, a kasnije još i najbolju drugaricu Sintiju Hofman.

Verovala je da će joj naručioci ubistva omogućiti zaštitu i da će posle toga uživati u ogromnom novcu, međutim, ona je posle zločina uhvaćena, procesuirana i osuđena na čak 99 godina zatvora!

Denali Bremer je te 2019. godine bila gotovo bez dinara u džepu i značio joj je bilo kakav posao. Čak i onaj koji je sa druge strane zakona.

Preko interneta je upoznala izvesnog Darina Šilmilera iz Indijane koji se predstavljao kao milioner.

Nakon što su se virtuelno zbližili, Darin je Denali ponudio neverovatnih devet miliona evra da siluje i ubije Sintiju Hofman.

Denali tada nije znala ko je Sintija i kako izgleda. Darinu je pak, bilo samo bitno da mu pošalje slike sa mesta zločina, da on zna da je Sintija mrtva.

Denali je bilo bitno da se zbliži sa Sintijom i one su vremenom postale i najbolje drugarice.

Denali je sa saučesnikom Kejdenom Mekintošom (16) na prevaru odveli Sintiju na planinarenje kada su je ubili pucnjem u potiljak. Telo su bacili u obližnju reku a sve su prethodno uredno fotografisali za Darina.

Telo Sintije Hofman policija je pronašla dan nakon što je prijavljen njen nestanak, piše CBS.

Bremer se početkom suđenja u februaru prošle godine izjasnila krivom za ubistvo prvog stepena nakon što su optužbe zbog urote, podsticanja ubistva, nameštanja dokaza i ubistva drugog stepena bile odbačene.

Maksimalnoj kazni koju joj je sud odredio pogodovalo je i to što je osumnjičena da je zajedno sa Šilmileron naterala maloletnu osobu da snimi seksualno eksplicitne slike. Oboje su se po tim optužbama izjasnili krivima.

Sudija Endrju Piterson ubistvo Hofmanove nazvao je "tragičnim i bezumnim" dodajući da Bremer nije pokazala nimalo kajanja nakon ubistva jer je nastavila da učestvuje u ostalim kriminalnim zahtevima Darina Šilmilera koji je takođe osuđen na 99 godina zatvora.

Suđenje Kejdenu Mekintošu još traje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading