"RUSIJA SE NEĆE SMIRITI" Američkom milijarderu nije jasna samo jedna stvar u vezi politike Moskve

Autor:

Svet

01.05.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mask je naveo da bi ulazak Ukrajine u NATO mogao dovesti do nuklearne apokalipse.

"RUSIJA SE NEĆE SMIRITI" Američkom milijarderu nije jasna samo jedna stvar u vezi politike Moskve

Foto: www.profimedia.rs

Američki milijarder, Ilon Mask, veruje da će Rusija zauzeti Donbas i jug Ukrajine i da je nejasna samo sudbina Odese.

Mask je na društvenoj mreži X prokomentarisao vest ZeroHedge o izjavi vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine, Aleksandra Sirskog, o pogoršanju situacije na frontu.

- Jedino preostalo pitanje prema mom mišljenju jeste da li će Rusija na kraju zauzeti Odesu. Rusija se definitivno neće smiriti dok ne zauzme sve regione koji su upisani u ruski ustav (Donjeck, Herson, Lugansk i Zaporožje). To je njihova izrečena politika - napisao je Mask.

Mask je nedavno prokomentarisao i odobravanje nove vojne pomoći Ukrajini od strane Predstavničkog doma američkog Kongresa.

- Moja najveća briga je što ne postoji izlazna strategija već samo večiti rat u kome deca ginu u rovovima od artiljerije ili mitraljeza i snajpera u minskim poljima - napisao je Mask.

Takođe je naveo da bi ulazak Ukrajine u NATO mogao dovesti do nuklearne apokalipse.

Podsetimo, Ilon Mask izneo je zabrinjavajuću prognozu o trajanju ljudske civilizacije, ističući da je neophodno da čovečanstvo postane međuplanetarno kako bi opstalo.

Prema Maskovim rečima, ukoliko ljudi ne postanu međuplanetarni, postoji realna opasnost da civilizacija nestane za svega nekoliko stotina godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading