DOK JEVREJI GINU, JAIR SE BAHATI NA FLORIDI! Netanijahuov sin se provodi u luksuznom kompleksu, a čuvaju ga obaveštajci! (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

14.02.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve su prilike da stariji sin izraelskog premijera Benjamina Netanjahua, Jair, ne žuri da se pridruži izraelskoj vojsci iako se trenutno vodi brutalni rat protiv Hamasa u pojasu Gaze.

DOK JEVREJI GINU, JAIR SE BAHATI NA FLORIDI! Netanijahuov sin se provodi u luksuznom kompleksu, a čuvaju ga obaveštajci! (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia/AGENCY SPUTNIK

Profimedia/AGENCY SPUTNIK

Naime, Jair je snimljen kako boravi u luksuznom stambenom kompleksu na Floridi, dok fotografije koje je objavio Dejli mejl, pokazuju da se opušta na terasi kompleksa, uživajući u piću i druženju sa prijateljima.

 

https://www.republika.rs/svet/region/514531/dzo-bajden-sad-izrael-benjamin-netanjahu

 

Iako ispunjava uslove za služenje u rezervnom sastavu izraelske vojske, Jair provodi veći deo vremena u SAD. Njegovi gosti su takođe snimljeni u opuštenoj atmosferi, koristeći VR naočare i fotografišući panoramski pogled na more i grad.

 

 

Iako je njegov otac obećao potpunu pobedu nad Hamasom, Jair i njegovi gosti nisu izrazili želju da se pridruže izraelskim odbrambenim snagama.

Nažalost, u međuvremenu je došlo do pokolja 1.200 Izraelaca, uglavnom civila i rejvera koji su prisustvovali muzičkom festivalu Nova u oktobru prošle godine.

 

 

Jair se krajem novembra vratio u Tel Aviv, gde je fotografisan kako upravlja telefonima za hitnu pomoć nevladine organizacije, ali se već vratio u SAD.

Prema izvorima, Jaira danonoćno čuvaju dva naoružana agenta iz izraelske službe bezbednosti Šin Bet, koji ga prate u teretanu, bazen i kad god napusti stan.

Netanjahu mlađi boravi u kompleksu koji se može pohvaliti sadržajima u stilu odmarališta, uključujući teniske terene, spa centar, salon za igre, privatni bioskop i vinski podrum.

Poverenje naroda vladi u opadanju

Poverenje u izraelsku vladu je na najnižem nivou u poslednjih 20 godina, pokazali su najnoviji rezultati ankete koju je uradio Izraelski institut za demokratiju.

Samo 20,5 odsto Jevreja u Izraelu i 7,5 odsto Arapa u Izraelu navode da imaju poverenja u vladu premijera Benjamina Netanjahua zvanog Bibi, nakon Hamasovog napada izvedenog 7. oktobra, preneo je "Tajms".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Azra Delic

15.02.2024 10:30

Sada Sam usla na ovaj portal I nikada vise cuj dok jevreji ginu jebali vam oni mater