SA OCEM SE PONOVO ZBLIŽIO, A SA BRATOM...: Evo šta se sve događalo kada je princ Hari došao da obiđe bolesnog kralja Čarlsa

Autor:

Svet

07.02.2024

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prinčevi već neko vreme nisu u dobrim odnosima, ali sad je prava prilika da se to promeni

SA OCEM SE PONOVO ZBLIŽIO, A SA BRATOM...: Evo šta se sve događalo kada je princ Hari došao da obiđe bolesnog kralja Čarlsa

Foto: Tanjug/AP

Čitavih 8.000 kilometara prešao je princ Hari gotovo u dahu da bi obišao svog bolesnog oca, kralja Čarlsa Trećeg.

Vest da mu je otac oboleo od raka šokirala je Harija koji očigledno to nije ni znao. Nakon što je prvim letom stigao u London, Hari je odmah otišao do Vindzora i sa ocem je proveo više od 45 minuta u razgovoru.

Nije poznato o čemu su pričali otac i sin ali su fotografi posle manje od sat vremena uslikali Harija kako, gotovo sa osmehom na licu napušta palatu i odlazi u jedan od prestižnih hotela u Londonu.

Uprkos dobroj volji Harija da se vidi i s njim, princ Vilijam ovog puta nije želeo ili mogao da vidi mlađeg brata.

Rano je za bilo kakve spekulacije o tome zašto je izostao susret dva brata, ali vodeći britanski mediji naglašavaju i da je princ Vilijam ovih dana jako zauzet oko pružanja pomoći supruzi Kejt Midlton koja je imala operaciju abdomena i oporavlja se u kući.

Navodno nije dogovoreno da se Hari i Vilijam sretnu dok je vojvoda od Saseksa u Velikoj Britaniji. Britanski mediji spekulišu da bi zajednički prijatelj, Mark Dajer, koji je prinčevima bio mentor nakon pogibije princeze Dajane, mogao da "posluži kao tampon zona između braće".

Pretpostavlja se da se Hari neće dugo zadržati u Londonu, već da će se ubrzo vratiti u Ameriku gde ga čekaju supruga Megan i njihovo dvoje dece, princ Arči (4) i princeza Lilibet (2).

Oni koji su bliski princu Hariju rekli su da je Hari bio spreman da sretne brata, ali da je glavni razlog njegovog dolaska u Britaniju susret sa ocem.

"Ako bi se otvorila prilika da vidi i princa od Velsa, vojvoda bi to rado prihvatio", rekao je neimenovani izvor.

Hari jedva da je razgovarao sa svojim ocem od smrti kraljice Elizabete i navodi se da nije bilo kontakta kada je slavio svoj 39. rođendan, piše Dejli mejl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading