NARKO BOSICA U GAĆICAMA KRILA KOKU, LIŠILA ŽIVOTA SVOJE MUŽEVE I JOŠ 250 LJUDI! Likvidirana u mesari, u stilu koji je sama STVORILA! (FOTO,VIDEO)

Autor:

Svet

27.01.2024

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon 18 godina provedenih iza rešetaka, Griselda je puštena na slobodu 2004. godine.

NARKO BOSICA U GAĆICAMA KRILA KOKU, LIŠILA ŽIVOTA SVOJE MUŽEVE I JOŠ 250 LJUDI! Likvidirana u mesari, u stilu koji je sama STVORILA! (FOTO,VIDEO)

Foto: Wikipedia

Griselda Blanco je rođena 1943. godine u Kartaheni, Kolumbija, a njena životna priča je ispunjena neverovatnim događajima, nasiljem i kriminalom.

Odrasla je u teškim uslovima, a već u tinejdžerskim godinama je bila umešana u kriminalne aktivnosti. Nakon što je provaljivala i počinila svoje prvo ubistvo sa samo 11 godina, njena kriminalna karijera je uzela zamah, prenosi Still.

Rani život i počeci kriminalne karijere

Griseldino odrastanje je bilo obeleženo siromaštvom i porodičnim problemima. Nakon što se preselila u Medeljin, grad koji je tada bio poznat po visokom kriminalu, ona je stupila u svet organizovanog kriminala. Udala se za Karlosa Truhilja, bivšeg makroa, sa kojim je imala troje dece. Nakon Truhiljove smrti, udala se za Alberta Bravoa, sa kojim je započela unosan posao šverca kokaina.

Uspon i pad "Crne udovice"

Griselda je postala poznata po svojoj surovosti i bezobzirnosti u poslu. Sa svojim trećim mužem, Darijem Sepulvedom, proširila je svoj posao u SAD, posebno u Majamiju. Postala je poznata po svojim brutalnim metodama naplate dugova i osveti prema onima koji su je izneverili. Njen stil života je bio raskošan, ali istovremeno nestabilan zbog upotrebe droge.

Nakon godina bekstva, Griselda je konačno uhapšena u Kaliforniji 1985. godine. Optužena je za dilovanje droge, ali i za niz ubistava. Iako je prvobitno osuđena na 15 godina zatvora, suđenje je bilo obeleženo skandalima i na kraju je priznala krivicu za tri ubistva, zbog čega je dobila dodatne tri godine kazne.

Život posle zatvora i tragičan kraj

Nakon 18 godina provedenih iza rešetaka, Griselda je puštena na slobodu 2004. godine. Međutim, njena priča nije imala srećan kraj. Njeni sinovi su bili umešani u kriminalne aktivnosti i na kraju su platili životom. Griselda je takođe postala žrtva nasilja kada su je 2012. godine u mesari ubili nepoznati napadači, sa motocikla, u stilu koji je i sama usavršila.


Griselda Blanco ostaje upamćena kao jedna od najozloglašenijih narko-bosica, čija je kriminalna karijera obeležila jednu epohu. Njena priča je ispunjena nasiljem, tragedijom i krajem koji je bio zlokobna senka njenog života.

(Still)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading