DA ME NISTE IZABRALI DOGODIO BI SE NUKLEARNI RAT! Tramp poručio da je spasao MILIONE ŽIVOTA i uputio je prejaku poruku Amerikancima

Autor:

Svet

20.01.2024

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kandidat za predsednika SAD više puta je i poslednjih dana isticao dobru konekciju sa Vladimirom Putinom, Kim Džong Unom i Si Đinpingom, što se ne može reći da ima Džo Bajden

DA ME NISTE IZABRALI DOGODIO BI SE NUKLEARNI RAT! Tramp poručio da je spasao MILIONE ŽIVOTA i uputio je prejaku poruku Amerikancima

Foto: Tanjug/Ap

Na društvenim mrežama i kanalu Youtube pojavio se snimak svedočenja bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa od 6. novembra 2023. godine.

Tramp je tada bio na suđenju u Njujorku i dao je iskaz u kojem je rekao da je kao bivši predsednik sprečio nuklearni holokaust spasavši milione života.

Donald Tramp davao je izjavu pravdajući se zašto nije pratio toliko svoje poslovne angažmane i dešavanja u kompanijama, kada je optužen za mahinacije i korupciju.

"Bio sam jako zaposlen. Smatrao sam ovo najvažnijim poslom na svetu - spasavanje miliona života. Mislim da biste imali nuklearni holokaust da se nisam bavio Severnom Korejom. Da me niste izabrali, imali biste nuklearni rat. Iskreno, možda nas to sada i čeka", rekao je Tramp na suđenju sutkinji Leticiji Džejms. 

Kevin Volas, advokat iz kancelarije državnog tužioca, rekao je kako ne namerava da potroši svojih sedam sati na nuklearni rat i upitao je Trampa jesu li se tokom njegovog predsedničkog mandata pojavili ikakvi poslovni problemi. 

"Ne mogu ničega da se setim", rekao je Tramp, a zatim je počeo da hvali vrednost svojih nekretnina.

Bivši američki predsednik, njegova dva sina i porodična kompanija proglašeni su krivim za prevaru, odnosno za to da su izmislili procene i naduvali Trampovu neto vrednost u skladu sa svojim poslovnim potrebama. 

Tramp je tokom suđenja u aprilu prošle godine napao i časopis Forbes, koji je 2017. otkrio da su njegova kompanija i on lažno predstavili veličinu njegovog stana u Trampovom tornju. 

"Forbes ne zna za nas. Forbes, čitao sam Forbes. Znate, oni su u vlasništvu Kine. Oni su u vlasništvu Kineza i imaju svoj sopstveni program", rekao je Tramp, misleći na investicionu grupu sa sedištem u Hong Kongu koja je kupila časopis 2014. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading