CELA FRANCUSKA SE PITA GDE JE VALENTIN (15): Policija traga za nestalim tinejdžerom nakon što su njegovi roditelji pronađeni mrtvi

Autor:

Svet

02.12.2023

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska policija traga za dečakom (15) čiji su roditelji pronađeni mrtvi u spaljenoj kući. Veruje se da su ubijeni, a tela su pronađena ispod šuta nakon što je požar lokalizovan. Oba tela su imala rane od vatrenog oružja u predelu glave i grudi.

CELA FRANCUSKA SE PITA GDE JE VALENTIN (15): Policija traga za nestalim tinejdžerom nakon što su njegovi roditelji pronađeni mrtvi

Foto: Profimedia, fl24.net

Francuska policija

Automobil koji je otac koristio za putovanje do posla pronađen je oštećen na oko 40 kilometara od kuće. Sigurnosne kamere su snimile mušku osobu koja je upravljala vozilom, ali nije utvrđeno da li je to bio mladi Valentin ili neko drugi.

Policija sada poziva građane da im pomognu da pronađu Valentina, koji bi mogao biti ključan svedok o tome šta se dogodilo kobnog dana u kući. Dečak ima Lajmsku bolest.

Stariji sin (17) i dve polu-sestre su bezbedni jer nisu bili u kući u vreme zločina. Komšije su šokirane smrću para, koji su kuću posedovali oko 15 godina i redovno su tu boravili.

Ovaj jeziv slučaj otkriven je 27. novembra u jutarnjim časovima. Francuska traga za Valentinom, koji je živeo sa roditeljima čija su tela pronađena u kući koja je spaljena do temelja.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading