MALOG EMILA (2) NEMA VEĆ TRI MESECA: Helikopteri, dronovi i psi tragači u akciji! Meštani sumnjaju u 16-godišnjeg tinejdžera!

Autor:

Svet

02.11.2023

19:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija koja potresa čitavu zajednicu već tri meseca ne prestaje da intrigira javnost.

MALOG EMILA (2) NEMA VEĆ TRI MESECA: Helikopteri, dronovi i psi tragači u akciji! Meštani sumnjaju u 16-godišnjeg tinejdžera!

Foto: Profimedia

Mali Emil (2) nestao je 8. jula, nakon što je na trenutak izmakao iz vida svojih baba i deda. Svedoci su ga poslednji put videli kako trči ulicom pre nego što je misteriozno nestao. Od tada, stotine dobrovoljaca su danonoćno tragale za njim, ali bez ikakvog uspeha.

Sve veći strah raste među tužiocima koji su izrazili duboku zabrinutost za život malog Emila, posebno zbog visokih temperatura koje su tada vladale u Francuskoj. U želji da što pre pronađu dečaka, policija i vojska su se uključili u potragu i koristili su sve raspoložive resurse, uključujući pse tragače, helikoptere i dronove.

Tokom proteklih meseci, istraga je bila usmerena na 16-godišnjeg farmera koji živi u blizini. Inspektori su detaljno pretražili njegov dom 17. i 18. oktobra, ali nisu pronašli nikakve konkretne dokaze koji bi ga povezali sa nestalim Emilom. Ipak, meštani su sve glasniji u svojim sumnjama, tvrdeći da je mladić često vozio traktor brzinom koja bi mogla biti opasna. Njegov rođak, međutim, tvrdi suprotno i brani ga od optužbi. "Dečaku zameraju na brzoj vožnji, ali ko od nas nije vozio brzo sa 16 godina", ističe rođak.

Emil je jako uznemiren zbog tih optužbi i ne može da shvati zašto baš na njega sumnjaju. On tvrdi da je nevin i da živi svoj život kao i do sada. Policija još uvek nije završila istragu, a detalji će biti poznati tek nakon njenog okončanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading