TUGA I NEVERICA U INDIJI, ČETIRI STUDENTA POGINULA U STAMPEDU NA KONCERTU: Više od 60 mladih povređeno, četvoro u KRITIČNOM STANJU (VIDEO)

Autor:

Svet

26.11.2023

08:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmanje četiri studenta su poginula, a desetine su povređene u subotu uveče u velikoj gužvi na Univerzitetu CUSAT u južnoj Indiji, saopštili su lokalni zvaničnici i mediji.

TUGA I NEVERICA U INDIJI, ČETIRI STUDENTA POGINULA U STAMPEDU NA KONCERTU: Više od 60 mladih povređeno, četvoro u KRITIČNOM STANJU (VIDEO)

Foto: Printscreen X @ANI

 Do smrtonosnog meteža je došlo u koncertnom prostoru na otvorenom na Univerzitetu za nauku i tehnologiju Kočin (CUSAT) u državi Keral na jugozapadu Indije, gde je bio planiran koncert, prenosi londonski Gardijan.

 

Ministarka zdravstva u državi Kerala Vina Džordž potvrdila je u saopštenju da su u bolnicu Kalamaseri dovezena četriri beživotna tela i još četiri osobe u kritičnom stanju, prenela je novinska agencija PTI, navodeći da je više od 60 ljudi povređeno.

 

 

U izjavi na platformi Iks (Tviter), guverner države Keral, Arif Mohamad Kan, rekao je da je "duboko šokiran i ožalošćen zbog tragične smrti četiri studenta" na CUSAT-u.

 

 

"Upućujem svoje iskreno saučešće porodicama žrtava i molim se za brz oporavak povređenih", objavio je guverner Kan.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading