UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Majka prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina, dečak prebačen u bolnicu sa brojnim povredama

Autor:

Svet

09.11.2023

19:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U selu Kopišče u blizini Minska u Belorusiji, pre nekoliko dana, dogodila se užasna saobraćajna nesreća u kojoj je automobilom prešla preko svog petogodišnjeg sina.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Majka prešla automobilom preko svog petogodišnjeg sina, dečak prebačen u bolnicu sa brojnim povredama

Foto: twitter.com/@Pluton45873221

 Snimak sigurnosne kamere je objavljen kao upozorenje roditeljima, a prema rečima lokalne policije, majka je optužena za četiri prekršaja.

Na snimku se može videti kako dečak pokušava da uđe u crveni "hjundai" dok njegova majka krene da vozi, a ona ga sve vreme povlači za sobom. U jednom trenutku dečak pada na pod i preko njega prelazi zadnja guma automobila. Majka, koja je primetila šta se dogodilo, izjurila je iz auta ali je zaboravila da zakoči, pa se vozilo zabilo u zid stambene zgrade.

Srećom, jedna prolaznica je pritrčala u pomoć i pomogla majci da izvuče dete ispod automobila. Dečak je prebačen u bolnicu sa brojnim povredama, ali je trenutno van životne opasnosti.

 

 


Prema informacijama nadležnih službi, protiv 36-godišnje majke sastavljena su četiri prekršajna zapisnika. Ona je optužena za počinjenje saobraćajne nesreće, napuštanja mesta saobraćajne nesreće, kršenja pravila o prevozu maloletnih putnika i neposedovanje obaveznog osiguranja. Policija još uvek treba da utvrdi kaznu za ovu nepažljivu majku, dok je istraga i dalje u toku.

Iako je ova nesreća uznemirila mnoge roditelje, ona je i prilika da se ukaze na važnost poštovanja saobraćajnih pravila i brige o bezbednosti dece u vozilu. Pored toga, ova nesreća je i podsetnik da čak i najmanja nepažnja može da ima ozbiljne posledice.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading