IZBODEN TINEJDŽER (15) KOD ŠKOLE: Direktor ŠKOLE otkrio ko je žrtva, policija uhapsila dečaka!

Autor:

Svet

07.11.2023

21:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tinejdžer (15) iz Lidsa preminuo je u bolnici nakon što je izboden u blizini škole. Kako prenosi "Skaj njuz", tragični događaj se desio u Aveniji Svete Margarete u oblasti Horsfort.

IZBODEN TINEJDŽER (15) KOD ŠKOLE: Direktor ŠKOLE otkrio ko je žrtva, policija uhapsila dečaka!

Foto: Tanjug/AP

Britanska policija

 Policija je brzo reagovala i uhapsila jednog tinejdžera, dok je pokrenuta i istraga povodom ovog slučaja.

Direktor škole Horsfort, Pol Bel, je za medije izjavio da je žrtva napada bivši učenik njihove škole. On je takođe istakao da je šokiran i potresen ovim događajem, te da će škola pružiti svu neophodnu podršku porodici preminulog tinejdžera.

U međuvremenu, policija je saopštila da je u blizini mesta napada pronađen i nož, koji će biti korišćen kao dokaz u istrazi. Još uvek nije poznat motiv ovog napada, ali se pretpostavlja da su se napadač i žrtva poznavali.

Ovo nije prvi slučaj nasilja u blizini škola u Lidsu, što je zabrinulo i lokalnu zajednicu. Prema rečima direktora škole Horsfort, ova škola je već preduzela određene mere kako bi se sprečilo nasilje među učenicima, ali je neophodno da se svi zajedno aktivno uključimo u prevenciju ovakvih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading