(HOROR VIDEO) KRV SE SLIVA NIZ STEPENICE, TELA TURISTA NEPOMIČNO LEŽE! Objavljen snimak sa lica mesta - egipatski policajac otvorio je vatru!

Autor:

Svet

08.10.2023

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izraelska spasilačka služba Zaka ​​saopštila je da su dve osobe poginule u Aleksandriji.

(HOROR VIDEO) KRV SE SLIVA NIZ STEPENICE, TELA TURISTA NEPOMIČNO LEŽE! Objavljen snimak sa lica mesta - egipatski policajac otvorio je vatru!

Foto: Printscreen

Egipatski policajac otvorio je vatru na izraelske turiste u mediteranskom gradu Aleksandriji, ubivši najmanje dva Izraelca i jednog Egipćanina, saopštilo je egipatsko ministarstvo unutrašnjih poslova.

Televizijski kanal Ekstra njuz, koji ima bliske veze sa egipatskim bezbednosnim agencijama, citirao je neidentifikovanog bezbednosnog zvaničnika koji je rekao da je još jedna osoba ranjena u napadu koji se dogodio na mestu Pompejevog stuba u Aleksandriji.

 

 

 

Snage bezbednosti brzo su ogradile mesto napada. Na video snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da najmanje tri vozila hitne pomoći navodno odvoze žrtve u bolnice, dok su posmatrači viđeni kako gledaju iza policijske barijere.

Izraelska spasilačka služba Zaka ​​saopštila je da su dve osobe poginule u Aleksandriji.

Napad je u nedelju usledio u trenutku kada se Izrael bori protiv palestinskih militanata nakon velikog upada iz Gaze.

Foto: Printscreen Twitter @truth917393

 

Egipat je sklopio mir sa Izraelom pre nekoliko decenija i dugo je služio kao posrednik u izraelsko-palestinskom sukobu. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading