NEVEROVATAN BEG KRIJUMČARA MARIHUANE OD POLICIJE: Čamcem bukvalno sleteli na plažu pred šokiranim turistima - a onda TUTANJ! (VIDEO)

Autor:

Svet

13.09.2023

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene dogodile su se u ponedeljak na prepunoj plaži Los Enebrales u Punta Umbriji u jugozapadnoj španskoj provinciji Uelva u blizini granice zemlje sa Portugalom.

NEVEROVATAN BEG KRIJUMČARA MARIHUANE OD POLICIJE: Čamcem bukvalno sleteli na plažu pred šokiranim turistima - a onda TUTANJ! (VIDEO)

Foto: Printscreen Daily Mail

Čamac pun krijumčara droge je tik pored zaprepašćenih turistima u punoj brzini uleteo sa mora na plažu, bežeći od čamca obalske straže. Kako se vidi na snimku, čamac pun kriminalaca je jurio ka obali, a zatim klizio po pesku. Kada se zaustavio, iz njega su iskočili krijimčari i počeli da beže. Iskočili su iz plovila - takozvane narkolanče koja se koristi za krijumčarenje kanabisa iz Maroka u Španiju.

Čamac je ostao na plaži, a veruje se da su krijumčari droge čekali poziv da pokupe ilegalnu pošiljku sa većeg broda dalje od obale, kada ih je primetila policija. U tom trenutku su odlučili da beže ka obali, verovatno zato jer njihov gumeni čamac ima plitak gaz, koji im je omogućio da "slete" na plažu pored turista koji su uživali na suncu.

 

Nije bilo izveštaja o povređenima. Kako navodi Dejli mejl, dvojica muškaraca su uhapšena, ali su ostali pobegli.

 

Plaže na Kosta del Solu bile su poprište sličnih incidenata u prošlosti.

Godine 2018. plaža u Manilvi u blizini Estepone bila je poprište potere u kojoj su učestvovali policijski helikopter i osumnjičeni krijumčar droge.

Muškarci su snimljeni kako trče od čamca do džipa i bacaju drogu, zamalo naletevši na dve grupe turista, koji su ležali na peškirima na pesku, dok su krijumčari jurili između njih sa kesama smole kanabisa na ramenima da bi došli do automobila.

Moglo se čuti kako jedan od trgovaca drogom viče na španskom, upozoravajući jednog od turista pored koga je protrčao: „Mobilni. Ako pozoveš, ubiću te".

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading