OSETILA JE PECKANJE U LEĐIMA: Za ženu sa Floride odlazak na plažu je mogao da bude KOBAN, imala je LUDU SREĆU

Autor:

Svet

26.08.2023

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristi O'Brajan sa Floride susrela se sa smrću, a ceo traumatični događaj podsetio je na slavnog australijskog lovca na krokodile Stiva Irvina - i njoj je raža probola leđa na plaži u Tampi, srećom, promašila joj je pluća za samo 10 centimetara.

OSETILA JE PECKANJE U LEĐIMA: Za ženu sa Floride odlazak na plažu je mogao da bude KOBAN, imala je LUDU SREĆU

Foto: unsplesh.com

Pacijentkinja u bolnici

Kristi je sa suprugom Tomasom uživala na plaži kako bi pobegla od nesnosne vrućine, pa je odlučila da se osveži među talasima. Međutim, ubrzo je osetila peckanje na leđima. Kad je pogledala iza, iz ramena joj je virila ogromna bodlja i shvatila je da je imala bliski susret s ražom.

Hitno je prebačena u bolnicu, gde su joj na traumatologiji uklonili bodlju i zalečili ranu ne bi li sprečili širenje otrova.

„Jučer, dok sam bila na plaži, probola me raža. Ista raža koja je povredila Stiva Irvina i skoro mi je probila pluća. Promašila je za samo nekoliko centimetara. Nikad nisam bila toliko uplašena i zapravo sam mislila da ću umreti, ali Tomas je bio uz mene i smirivao me“, napisala je na svom Instagram profilu.

„Još uvek je neverovatno bolno i kažu da je to samo zbog otrova koji se nalaze u bodlji same raže. Prošla je kroz mišić, još ima otrova“, rekla je ona.

O’Brajan je trenutno u bolnici, gde će ostati još nedelju dana kako bi lekari bili sigurni da nije pokupila bakterijsku infekciju.

Ovaj incident podseća na šokantnu i tragičnu smrt australijskog lovca na krokodile, Stiva Irvina, kojeg je 2006. godine usmrtila raža dok je snimao na Velikom koralnom grebenu.

Na osnovu boje i veličine, verovatno je reč o bičastoj raži koja je, prema Floridskoj komisiji za očuvanje riba i divljih životinja, neagresivna vrsta koja najčešće nije opasna za ljude.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading