RUSI JAVLJAJU! OVO JE SPISAK PUTNIKA PRIGOŽINOVOG SRUŠENOG AVIONA! Nećete verovati ko je ušao u letelicu zajedno sa vođom VAGNERA!

Autor:

Svet

23.08.2023

22:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do sada je pronađeno osam tela na mestu nesreće, a identifikacija ostalih putnika i članova posade nastavlja se.

RUSI JAVLJAJU! OVO JE SPISAK PUTNIKA PRIGOŽINOVOG SRUŠENOG AVIONA! Nećete verovati ko je ušao u letelicu zajedno sa vođom VAGNERA!

Foto: Profimedia, Telegram/printscreen

Šef ruske paravojne grupe "Vagner", Jevgenij Prigožin, prema nezvaničnim izveštajima, poginuo je danas u avionskoj nesreći nakon što se privatni avion srušio u Tverskoj oblasti Rusije.

Početno su izveštaji ukazivali na to da je Prigožin bio na spisku putnika aviona, a kasnije su potvrdili da se nalazio u avionu tokom pada. Prema saopštenju ruske Federalne agencije za vazdušni saobraćaj, među putnicima su bili i Propustin Sergej, Makarijan Evgenij, Totmin Aleksandr, Čekalov Valerij, Utkin Dmitrij, Matusev Nikolaj i Jevgenij Prigožin. Takođe, članovi posade aviona su bili pilot Levšin Aleksej, kopilot Karimov Rustam i stjuardesa Kristina Raspopova.

Do sada je pronađeno osam tela na mestu nesreće, a identifikacija ostalih putnika i članova posade nastavlja se. Napomenuto je da ne može nezavisno potvrditi ovu informaciju, s obzirom na aktuelnost događaja.

Jevgenij Prigožin, šef Vagner grupe, bio je poznat javnosti po svojim ulogama, uključujući ulogu Putinovog kuvara, ali i kao vođa ove kontroverzne paravojne formacije koja je bila aktivna u raznim konfliktima, uključujući i Ukrajinu. Ovaj tragičan incident ostavlja mnoga pitanja otvorenim i izaziva interesovanje šire javnosti u vezi sa okolnostima i posledicama ovog događaja.

BONUS VIDEO 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading