JU BOŽE! MUČENOG STEFANA (8) DOK SE KUPAO POVUKLE ODVODNE CEVI U SMRT! Roditelji odvojili pogled na minut: Počeli su svi da vrište kad se upalio alarm!

Autor:

Svet

19.08.2023

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon dva sata uspeli su izvući telo osmogodišnjaka, koji je tada već bio preminuo.

JU BOŽE! MUČENOG STEFANA (8) DOK SE KUPAO POVUKLE ODVODNE CEVI U SMRT! Roditelji odvojili pogled na minut: Počeli su svi da vrište kad se upalio alarm!

Foto: ST/N. MANDIĆ

Osmogodišnji dečak po imenu Stefan preminuo je u Terme di Cretone, odmaralištu dvadesetak kilometara udaljenom od Rima, gde je boravio na odmoru sa svojom porodicom.

Tragedija se dogodila u četvrtak predveče, kada je dečak završio na dnu bazena usled incidenta sa odvodom bazena, gde se i utopio.

Incident se odigrao nakon što su zvučni signali upozorili goste da se bazeni pripremaju za zatvaranje i da se trebaju pripremiti za izlazak. U toj gužvi, osmogodišnji Stefan je nekako upao u vodu. Nesreća se ubrzo produbila jer ga je povukla odvodna cev.

Na mesto događaja su brzo stigli zdravstveni radnici i vatrogasci, ali prejak pritisak vode ih je sprečio da odmah intervenišu. Nažalost, nakon dva sata uspeli su izvući telo osmogodišnjaka, koji je tada već bio preminuo.

Foto: Rina

 

Istražitelji trenutno pokušavaju razjasniti okolnosti koje su dovele do ove tragične nesreće. Prema prvim informacijama, dečak je upao u bazen u trenutku kada su se rezervoari praznili i čistili. Osim toga, istražuje se i zašto je sistem za čišćenje bazena pokrenut ako je u blizini bazena bilo još uvek veliki broj gostiju.

Dečakovo tijelo je prosleđeno na obdukciju kako bi se saznali precizni uzroci smrti. Nadalje, provera ispravnosti odvodnog sistema je u toku kako bi se dublje razumela priroda nesreće.

Ova tragična nesreća je izazvala duboku tugu među posetiocima i osobljem Terme di Cretone. Istraga će dati jasnije uvide u događaje koji su doveli do ove tragedije.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading