OVO SU OTAC I SIN KOJI SU ZA DLAKU IZBEGLI UŽASNU SMRT! Dobili popust na karte, ali je jedna stvar PREOVLADALA (FOTO)

Autor:

Svet

24.06.2023

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Finansijer Džej Blum odbio je karte za podmornicu za njega i njegovog sina Šona jer se plašio da neće preživeti putovanje

OVO SU OTAC I SIN KOJI SU ZA DLAKU IZBEGLI UŽASNU SMRT! Dobili popust na karte, ali je jedna stvar PREOVLADALA (FOTO)

Foto: printscreen

Otac i sin koji su odustali od svoje dve karte za podmornicu Titan na propast kažu da je izvršni direktor Oušn gejta leteo 'eksperimentalnim' avionom da ih ubedi da kupe karte.

Finansijer Džej Blum odbio je karte za podmornicu za njega i njegovog sina Šona jer se plašio da neće preživeti putovanje. U razgovoru za NevsNation, Blum je rekao da je zabrinutost nastala nakon što je izvršni direktor OceanGate-a Stokton Raš, koji je koordinirao putovanje, odleteo u Las Vegas da ga ubijedi u "eksperimentalnom avionu".

Blum je rekao: - Bilo je veoma zabrinjavajuće. Najvažnija crvena zastava za mog sina bila je kada je Stokton došao da me vidi u Las Vegasu u martu.

Foto: printscreen

 

 

- Rekao je da je leteo eksperimentalnim avionom sa dva sedišta koji je napravio, pa je dolazio u Las Vegas eksperimentalnim avionom koji je napravio da me odveze na eksperimentalnu podmornicu koju je napravio da me odveze na dno Atlantskog okeana. .'

Blum je nastavio: „To je nekako nadrealno. Svaki put vidim sliku ljudi koji su izgubili živote u ovom tragičnom događaju.

- Gledam u sliku oca i sina koji su zamenili mog sina i mene i razmišljam kako je to lako, da nije bilo milosti božje, mogla je da bude naša slika na vestima.

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

Foto: printscreen

 

 

- Kada mi je Stokton prvi put prišao sa idejom, zvučalo je veoma seksi, veoma uzbudljivo. Moj sin je veliki obožavatelj Titanika, pa sam mislio da bi bilo sjajno da uradimo nešto zajedno. Moj sin je razgovarao sa svojim prijateljem i oni su izrazili zabrinutost u vezi sa plovilom, morskim životom, nekim materijalima koji su korišćeni u izgradnji.'

Blum je ranije delio poruke između sebe i Raša koji pokazuju kako je njemu i njegovom sinu ponuđena „cena u poslednjem trenutku“ od 150.000 dolara po glavi za putovanje.

U objavi na Fejsbuku je rekao: - Izrazio sam zabrinutost za bezbednost, a Stokton mi je rekao: „Iako očigledno postoji rizik – mnogo je bezbednije od letenja helikopterom ili čak ronjenja"

Bio je apsolutno ubeđen da je to bezbednije nego preći ulicu. Siguran sam da je zaista verovao u ono što je govorio. Ali veoma je pogrešio'.

Gospodin Blum je rekao: - Rekao sam mu da zbog zakazivanja ne možemo da idemo do sledeće godine. Naša mesta su pripala Šahzadi Davudu i njegovom 19-godišnjem sinu Sulemanu Davudu, dvojici od preostala trojica koji su izgubili život na ovoj ekskurziji, a peti je bio Hamiš Harding.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading