AMERIČKI BULDOG UMALO RASTRGAO DEVOJČICU (4)! Uhvatio je za lice i oborio na pod! Dete će imati trajne ožiljke! (FOTO)

Autor:

Svet

12.04.2023

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hirurzi su dva sata operisali devojčicu, koja je završila sa 40 šavova na licu.

AMERIČKI BULDOG UMALO RASTRGAO DEVOJČICU (4)! Uhvatio je za lice i oborio na pod! Dete će imati trajne ožiljke! (FOTO)

Foto: Printskrin/Facebook/Amy Hobson

Četvorogodišnja devojčica zadobila je 40 šavova na licu nakon što ju je napao američki buldog. Sićušnu Lunu-En Forsajt životinja je prikovala za zemlju, dok ga je majka Ejmi Hobson (32) udarila pesnicom. Svoju ćerku je odvezla u bolnicu taksijem jer joj je rečeno da će biti potrebno nekoliko sati dok Hitna pomoć ne stigne, prenosi Dejli mejl.

 

 

Noćna mora odigrala se u kući porodičnih prijatelja u Engleskoj u četvrtak popodne. Čim su stigli u bolnicu, Luna je hitno prebačena na lečenje. Hirurzi su dva sata operisali devojčicu, koja je završila sa 40 šavova na licu, a majka je upozorena da će imati trajne ožiljke.

Hobson je objasnila da je pas bio u sobi na spratu, ali je otvorio vrata i sišao. Pas joj je prišao i ona je počela da ga mazi, a to je želela i njena ćerka, koja je viknula ime psa da bi on došao do nje.

 

 

- Uhvatio ju je za lice i oborio na zemlju. Udarila sam ga da ga skinem sa nje, podigla sam devojčicu sa poda i odmah pozvala hitnu. Bilo je mnogo krvi, Luna je bila mirna i hrabra, a ja sam se uspaničila i plakala - rekla je majka.

Policija je obavila uviđaj, pas je oduzet od vlasnika i uspavan. Dr. Džon Tulok , veterinarski stručnjak za javno zdravlje na Univerzitetu u Liverpulu, autor je studije iz 2021. koja je otkrila zapanjujući porast broja incidenata ujeda pasa u poslednjih 20 godina.

- Poslednjih dvadesetak godina beleži se porast broja teških napada pasa, trebalo bi da ih nazovemo pravim imenom: sve veći javnozdravstveni problem. U većini slučajeva, pas je poznat žrtvi jer se ovi događaji odvijaju iza zatvorenih vrata - rekao je.

Kao mogući problem naveo je povećanje broja kućnih ljubimaca kupljenih od neregistrovanih i stranih uzgajivača, kao i edukativne metode inspirisane trendovima iz TikToka.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading