(FOTO) JEZIVA "IGRANKA" MONSTRUOZNIH UMOVA: Isakasapili joj genitalije, iskopali oči i onda uradili nešto još gore!

Autor: Republika

Svet

30.09.2017

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ali Li Steinfeld (17) transrodna devojka iz Misurija pronađena je spaljena, a obdukcija je pokazala da su joj monstrumi pre smrti iskasapili polni organ i izvadili oči.

 

 

Policija i tužilaštvo tvrde da nisu utvrdili da je ubistvo motivisano njenim polom ili seksualnošću. Iako je zločin počinjen na veoma brutalan način, policija tvrdi da nije zločin iz mržnje. 

Da je ubistvo bilo itekako motivisano mržnjom, može da se zaključi iz stravičnog načina na koji je izvršeno. Ali su ubili njena devojka, Brijana Kalderas (24), i njeno dvoje prijatelja, Endru Vrba (18) i Isis Šauer (18). Oni se sumnjiče da su joj joj izboli genitalije i iskopali oči. Nakon toga su zapalili njeno telo kako bi prikrili tragove.

Foto: youtube.com/ texas police department
Osumnjičeni su iza rešetaka

- Rekao bih da je ubistvo sa predumišljajem sve što je bitno. To je zločin iz mržnje sam po sebi - komentarisao je tužilac Parke Stevens Junior.

Uhapšeni su i čeka ih suđenje za ubistvo sa predumišljajem i druga povezana krivična dela, ali ne i zločin iz mržnje. No u svakom slučaju, ako budu osuđeni, preti im doživotni zatvor, prenosi Index.hr.

Kalderas i Šauer su priznali da su spalili telo ali ne i da su ubili Steinfeld. Tvrde da je to učinio Vrba koji je navodno izbo nesrećnu transrodnu devojku i iskopao joj oči, a potom se hvalio ubistvom.

Svi su zajedno živeli u pokretnoj kući, a ubistvo se dogodilo u dnevnom boravku. Još je jedan njihov prijatelj, Džejms Grigsbi (25), optužen za prikrivanje dokaza.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading