NIKAD TEŽI DAN! Ovako se od Brana Mićunovića oprostila TAJANSTVENA PRIJATELJICA! Ono što je napisala, zaintrigiralo je mnoge!(FOTO)

Autor:

Svet

21.04.2024

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ono što je rekla mnoge je ostavilo bez teksta.

NIKAD TEŽI DAN! Ovako se od Brana Mićunovića oprostila TAJANSTVENA PRIJATELJICA! Ono što je napisala, zaintrigiralo je mnoge!(FOTO)

Foto: instagram maja zvicer


Danas se na društvenim mrežama pojavio niz fotografija koje je objavila tajanstvena prijateljica M.Z., na kojima je ona zajedno sa preminulim Mićunovićem. Svaka fotografija je popraćena emotivnom posvetom, otkrivajući duboku vezu i prijateljstvo između njih dvoje.

Na prvoj fotografiji, M.Z. i Brano su prikazani u zagrljaju, uz poruku "Volim te, brate moj". Ova intimna slika svedoči o bliskosti i ljubavi koju su delili. Na drugoj objavi, ponovo se vide zagrljeni, a opis otkriva da je ovo bila njihova poslednja zajednička slika, što dodatno naglašava emotivnost ovog oproštaja. Poslednja objava prikazuje trenutak sa sahrane, sa kovčegom preminulog biznismena, uz reči "Nikada teži dan".

Republika

Foto: instagram maja zvicer

Prijateljica se oprostila od Mićunovića na instagramu

 


 
Republika

Foto: instagram maja zvicer

M.Z. se oprostila od Mićunovića na instagramu

 


Kontroverze oko Brana Mićunovića

Tekst takođe otkriva da je Brano Mićunović decenijama bio u fokusu javnosti u zemlji i regionu, često povezivan sa brojnim aferama. Za neke je bio "ponos Crne Gore", dok je za druge bio kriminalac i "gospodar Crne Gore", bez čijeg se odobrenja nije mogao završiti nijedan ozbiljniji posao u sivoj zoni. Ove kontroverze dodatno bude interesovanje za njegov život i nasleđe koje ostavlja iza sebe.

Inače, Branislav Brano Mićunović sahranjen je juče na groblju u Moštanici kod Nikšića, a sinoć se potresim rečima od njega oprostio njegov sin Đorđe i njegova supruga Zorana.

Mićunovića je, na večni počinak ispratioveliki broj građana Nikšića i drugih gradova Crne Gore i regiona, ljudi iz političkog, kulturnog, sportskog miljea, a među njima i bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović sa suprugom Lidijom i sinom Blažom.

Sinoć su se na društvenim mrežama od njega oprostili snaja Zorana i sin Đorđe.

"Hvala za nesebičnu ljubav i bezbrižnost. Zauvijek (tata)" napisala je ona na zajedničkoj fotografiji koju je podelila na Instragramu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading