TAKSISTA PROŠAO KROZ CRVENO SVETLO, PUTNICA TEŠKO POVREĐENA! Drama na ulici, čula se vriska prolaznika

Autor:

Svet

27.02.2024

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljan incident u centru grada

TAKSISTA PROŠAO KROZ CRVENO SVETLO, PUTNICA TEŠKO POVREĐENA! Drama na ulici, čula se vriska prolaznika

Foto: RINA

Sedamdesetšestogodišnji taksista iz Zagreba izazvao je saobraćajnu nesreću nakon što je prošao u punoj brzini kroz crveno svetlo na raskrsnici.

Taksista je vozio verujući da može da bude brži od promene svetla na semaforu, te je posle prolaska prednjom desnom stranom vozila naleteo na prednju levu bočnu stranu putničkog automobila kojim je upravljao četrdesetdvogodišnjak.

Vozač taksija je posle sudara odbačen a putnica (74) u taksiju teško je povređena.

Vozač taksija prošao je sa lakšim povredama. Prema prvim procenama policije na licu mesta, apsolutni i jedini krivac za sudar i povređenu putnicu bio je vozač taksija.

"Prolaznici su vrištali od muke. Izgledalo je da ima više povređenih, čak i žrtava", rekao je jedan stariji Zagrepčanin za tamošnje medije.

U saobraćajnoj nesreći u Turčinu kod Varaždina, povređene su juče tri osobe. Neslužbeno se saznaje da je jedno od vozila koje je učestvovalo u nesreći, udarilo u porodičnu kuću nakon čega se prevrnulo na krov.

Maja Ptiček iz Policijske uprave  varaždinske potvrdila je za Hinu da nijedna od povređenih osoba nije u životnoj opasnosti.

Prema do sada poznatim informacijama, u saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva vozila, a do nesreće je došlo zbog nepropisnog prestrojavanja.

U toku je uviđaj nakon čega će biti dostupno više informacija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading