DEVOJČICU (9) POGODIO KAMEN SA KUĆE: Jaki udari vetra napravili opštu pometnju, dete hitno prevezeno u bolnicu sa povredama glave

Autor:

Svet

16.12.2023

18:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojčica povređena u Sinju zbog jake bure

DEVOJČICU (9) POGODIO KAMEN SA KUĆE: Jaki udari vetra napravili opštu pometnju, dete hitno prevezeno u bolnicu sa povredama glave

Foto: youtube/Emergency München

Jutros u Sinju, devetogodišnja devojčica je povređena kada je na nju pao kamen sa kuće usled snažne bure. Kamen je izazvao povredu glave, zbog čega je devojčica hitno prebačena u obližnju bolnicu, a zatim u splitski KBC gde se i dalje nalazi na posmatranju.

Iz splitske bolnice su potvrdili da je devojčica zaprimljena sa povredom glave i da je medicinska obrada u toku.



Reakcija medicinskog osoblja



Iz splitske bolnice su istakli da će biti preduzete sve neophodne mere lečenja nakon što budu imali kompletne rezultate medicinske obrade. Ova reakcija medicinskog osoblja ukazuje na ozbiljnost povrede i na brzu i efikasnu reakciju u pružanju medicinske pomoći.


Posledice jake bure


Snažna bura koja je uzrokovala ovaj incident predstavlja značajan faktor u ovom slučaju. Klimatski uslovi mogu imati veliki uticaj na svakodnevni život ljudi, a ovaj primer jasno pokazuje kako jaka bura može dovesti do ozbiljnih povreda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=hrvatska

 

Komentari (0)

Loading