JEZIVE PRETNJE UČENIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dođite sutra ispred škole i pokazaću vam kako se puca!

Autor: Telegraf

Svet

31.10.2023

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uznemirujući slučaj nasilja potresa Osnovnu školu "Solina" u Tuzli, gde je jedan učenik pretio drugom i čak spominjao upotrebu vatrenog oružja!

JEZIVE PRETNJE UČENIKA U OSNOVNOJ ŠKOLI: Dođite sutra ispred škole i pokazaću vam kako se puca!

Foto: RINA

Direktorka Belma Smajić je odmah reagovala i prijavila ovaj slučaj policiji, a pripadnici MUP-a su juče bili u školi i razgovarali sa roditeljima.

Sve je počelo kada je jedan učenik uputio strašne pretnje drugom đaku, a prepiska u kojoj se spominje i puštanje metaka obišla je društvene mreže.

"Dođite sutra ispred škole u 11:20 časova, pa ću vam pokazati kako se puca", poručio je nasilnik, koji, prema rečima jednog od svedoka, "verovatno nikada u životu nije video pištolj".


Na sreću, ostali učenici su shvatili da se radi o laži i da je dečko samo pokušao da se bavi provokacijom.

"Donesi lažni pištolj, ne želimo da trošimo vreme na osobu koja laže", odgovorili su mu drugi učenici.


Direktorka OŠ "Solina" Belma Smajić je odmah prijavila ovaj slučaj policiji, koja je vrlo ozbiljno shvatila situaciju. Pripadnici MUP-a su juče bili u školi i razgovarali sa roditeljima učenika uključenih u ovaj nemili incident. Takođe, o slučaju je obavešten i dežurni kantonalni tužilac.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona istakla je da se ovaj slučaj nasilja mora suzbijati i sprečiti. Posebno ističu da su posvećeni suzbijanju maloletničke delikvencije i nasilja u porodici.

Ovaj skandal u OŠ "Solina" potresao je celu zajednicu i izazvao veliku zabrinutost kod roditelja. Nadamo se da će nadležni organi reagovati adekvatno i da će se ova vrsta nasilja u školama iskoreniti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading