UKRAJINSKI HELIKOPTER IZNENADA SLETEO U HRVATSKU: Sve službe na nogama, a kraj priče je - NEVEROVATAN!

Autor:

Svet

27.10.2023

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasniku se neće dogoditi ništa strašno, čeka ga "masna" kazna, koja ovom Ukrajincu ne bi trebala da bude problem.

UKRAJINSKI HELIKOPTER IZNENADA SLETEO U HRVATSKU: Sve službe na nogama, a kraj priče je - NEVEROVATAN!

Foto: youtube.com/Vojna Arhiva

Na blatnjavom putu koji vodi na jednu od njiva nadomak Karlovca danas oko podneva "parkirao" se skupoceni helikopter Robinson R66 Turbine. Meštani su ga gledali u čudu, a neko je primetio registracijske oznake UR-HAA i pravilno zaključio da je oznaka - ukrajinska! Možda su baš zato pozvali policiju.

Na lice mesta intervenisali su kriminalistički inspektori PU karlovačke i druge službe zadužene za nacionalnu sigurnost. Policijska traka je povučena kako se niko ne bi približavao.

Ipak, nije bilo mesta panici, jer se, kako saznaje "Jutarnji list" u pozadini odigravala jedna pomalo bizarna priča.

Vlasnik ove letelice je bogati Ukrajinac koji je poželeo da uživa u lovu! Živi li u Italiji, a danas je uredno prijavio let u Zagreb. Tamo je navodno natočio gorivo, a onda se bez ikakve prijave, javljanje i dozvole zaputio prema Karlovcu, tu sletio i s društvom koje ga je čekalo zaputio u lov na divlje svinje!

"Jutarnjo" saznaje da mu se neće dogoditi ništa strašno, čeka ga "masna" kazna, koja njemu ne bi trebala da bude problem, s obzirom na to da je letelica kojom je stigao novijeg datuma i vredi oko 1,5 miliona dolara!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading