NAJNOVIJI DETALJI O UBISTVU U NIKŠIĆU! Policija privela ove dve osobe - mladići već poznati policiji zbog droge i nasilja

Autor:

Svet

02.09.2023

10:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila dve osobe zbog ubistva mladića rano jutros u Nikšiću.

NAJNOVIJI DETALJI O UBISTVU U NIKŠIĆU! Policija privela ove dve osobe - mladići već poznati policiji zbog droge i nasilja

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

U pucnjavi koja se dogodila rano jutros oko 3.40 sati u Nikšiću ubijen je R.P. (31) iz Nikšića, saopšteno je CdM-u iz policije.

Radiotelevizija Nikšić navodi da je Nikšićanin ubijen iz vatrenog oružja i da je transportovan u bolnicu. Uviđaj je obavila viša državna tužiteljka iz Podgorice.

Policija je uhapsila dve osobe zbog ubistva mladića rano jutros u Nikšiću.

R.R. (23) iz Nikšića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, dok je V.R. (31) iz Nikšića lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca.

- Po primljenom obaveštenju službenici nikšićke policije su preduzeli sveobuhvatne radnje na rasvetljavanju događaja i utvrđivanju svih činjenica pod kojima je nastupila smrt R. P, a koji je stradao usled zadobijene prostrelne rane u predelu grudi. Policijski službenici su u relativno kratkom roku došli do sumnje da je neposredni izvršilac ovog krivičnog dela R. R. Sprovedenom kriminalističkom obradom locirano je i pronađeno mesto izvršenja krivičnog dela gde je izvršen uviđaj, a tokom dalje kriminialističke obrade identifikovan je izvršilac ovog krivičnog dela - rekli su iz UP.

Pretragom terena, kako su naveli, pronađeno je sredstvo izvršenja krivičnog dela – pištolj, kao i čaura od ispaljenog projektila.

- Sumnja se da je pištolj korišćen kao sredstvo izvršenja krivičnog dela, a koji je izvršilac odbacio. Policijski službenici OB Nikšić, preduzimajući radnje na potpunom rasvetljavanju ovog krivičnog dela lišili su slobode i V. R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo neprijavljivanje krivičnog dela i učinioca - kazali su iz UP.

R.P. (31) iz Nikšića dovezen je u Medicinski centar u Nikšiću sa povredama zadobijenim od vatrenog oružja, ali nažalost, bez znakova života.

Detalji o samom incidentu i okolnostima istrage će verovatno biti dostupni u narednim vestima ili izveštajima iz lokalnih vlasti. Nadležne vlasti će sprovesti istragu kako bi utvrdile šta se tačno dogodilo i da li postoje svedoci koji mogu pružiti više informacija o ovom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading