SKANDAL U HRVATSKOJ! PESNIČILI POZNATOG MUZIČARA ZATO ŠTO JE GEJ! Uleteli mu u bekstejdž pa ga IZLOMILI: Nemojte mi dirati ruke, trebaju mi za posao! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.08.2023

10:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasio je da nije mogao da veruje da je bio napadnut zbog svoje seksualne orijentacije i da je primio udarce jer je "queer"

SKANDAL U HRVATSKOJ! PESNIČILI POZNATOG MUZIČARA ZATO ŠTO JE GEJ! Uleteli mu u bekstejdž pa ga IZLOMILI: Nemojte mi dirati ruke, trebaju mi za posao! (VIDEO)

Foto: pixabay.com, Shuterstock, Instagram/nstagram/kiddysmile

Slavni DJ Pierre Hache, poznatiji pod umetničkim imenom Kiddy Smile, doživeo je neprijatan incident tokom nastupa na Defected festivalu u Tisnu, Hrvatska. Kiddy Smile je podelio svoje iskustvo na društvenim mrežama, gde je opisao incident u kojem je bio napadnut zbog svoje seksualne orijentacije.

Incident se dogodio u bekstejdžu tokom festivala, kada je muškarac iz publike vređao prijatelja DJ-a Kiddy Smile-a zbog njegove seksualne orijentacije. Kiddy Smile je pristupio muškarcu i upitao ga zašto vređa njegovog prijatelja. Ubrzo nakon toga, muškarac je fizički napao DJ-a, udarivši ga nekoliko puta. Kiddy Smile je pokušao da se odbrani, ali je naposletku izgubio kontrolu i srušio muškarca na pod. Intervenisalo je obezbeđenje koje je smirilo situaciju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kiddysmile (@kiddysmile)

 

- Nastupao sam na jednom festivalu u Hrvatskoj, a mog su prijatelja nazivali pogrdnim imenima zbog njegove seksualne orijentacije. Neki muškarac ga je napao, a on je već imao loš dan. Prišao sam mu i pitao ga zašto je prozivao mog prijatelja. Ovo se sve dogodilo u bekstejdžu. Muškarac je imao narukvicu za izvođače, pa sam ga pitao s kim je došao - kaže DJ. 

Na svojim društvenim mrežama, Kiddy Smile je izrazio svoje razočaranje i bes zbog incidenta. Naglasio je da nije mogao da veruje da je bio napadnut zbog svoje seksualne orijentacije i da je primio udarce jer je "queer". Ipak, izrazio je odlučnost da incident neće uticati na njegovu sliku o Hrvatskoj ili njegov odnos prema Defected festivalu. Obećao je svojim pratiocima da će se vratiti jači nego ikad i pozvao ih da ga podrže.

 

 

- Na ovom sam festivalu od prvog njegovog održavanja i neću dopustit da to utiče na moju sliku o njemu ni na moju sliku o Hrvatskoj. Vratiću se i bolje me nemojte zezati i dirati mi ruke jer su mi one potrebne za posao - naveo je.

DJ Kiddy Smile ima široku publiku i prepoznatljiv je i kao plesač i glumac. Njegova otvorenost u vezi sa svojom seksualnom orijentacijom i angažman na LGBT+ temama doprinose njegovom statusu kao ikone i borca za prava.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading