OPASNOST ZA NOLETA! Najveća Đokovićeva MINA u žrebu ostala na US Openu!

Autor:

Sport

02.09.2023

03:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljivo do četvrtog kola.

OPASNOST ZA NOLETA! Najveća Đokovićeva MINA u žrebu ostala na US Openu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Američki teniser Tejlor Fric rutinski je pobedio Jakuba Menšika iz Češke rezultatom 3:0 (6:1, 6:2, 6:0).

Trenutno deveti igrač sveta je, na papiru, najveća opasnost za Novaka Đokovića do finala US Opena, što je potvrdio odradivši rutinski svoj deo posla do osmine finala .

Bez dileme je 17-godišnji Čeh budućnost svetskog tenisa, u Njujorku je ostvario najveći uspeh plasmanom u treće kolo, ali nije mogao dalje od kvalitetnog Amerikanca i publike na "Luj Armstrongu".

Okršaj je trajao čak manje od sat i po vremena, nizali su se brejkovi i Fric je otišao dalje za razliku od mnogih favorita u donjem delu kostura.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tejlor Fric

Fric i Đoković bi se sastali u četvrtfinalu ukoliko projekcija bude ostvarena, a za to će Tejloru biti potrebna pobeda protiv još jednog mladića, Dominika Strajkera.

Novak svoj meč igra sa Laslom Đereom u poslednjem terminu noćnog programa u sklopu treće runde takmičenja, a ukoliko pobedi, ide na boljeg iz duela Borna Gojo - Jirži Veseli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading